aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Ψήνεται» για πώληση του Ουζόχο

Ομόνοια: «Ψήνεται» για πώληση του Ουζόχο

Το ζεστό ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού καλά κρατεί. Οι πληροφορίες αρχικά έκαναν λόγο για την Κολοράντο Ράπιτς, ομάδα που συμμετέχει στο MLS, ενώ ακολούθως έγινε λόγος και τις γαλλικές Ρεμς και Τουλούζ. Η Ομόνοια δεν είπε ποτέ «όχι» σε πώληση ποδοσφαιριστή της, ιδιαίτερα όταν αφορά σε ομάδα του εξωτερικού και ανέλιξή του, φτάνει να ικανοποιηθεί και η ίδια οικονομικά.

Τις τελευταίες ώρες, πληροφορίες μας φέρουν συγκεκριμένη ομάδα, πιθανότατα να είναι η Ρεμς, να επιμένει για απόκτηση του Νιγηριανού τερματοφύλακα. Μάλιστα, φέρεται να αύξησε την προσφορά της και δεν απέχει πολύ από τα «θέλω» της Ομόνοιας. Την ίδια ώρα και η πλευρά του ποδοσφαιριστή φαίνεται να πιέζει για υλοποίηση της μετεγγραφής και ενδέχεται τα επόμενα 24ωρα, από τη στιγμή που από σήμερα θα βρίσκεται στην Κύπρο και ο Σταύρος Παπασταύρου, να προκύψει ουσιαστική εξέλιξη.

Πρόσφατο δημοσίευμα στη Νιγηρία έκανε λόγο ότι η Τουλούζ προσφέρει €2.200.000 για να κάνει «δικό» της τον 24χρονο τερματοφύλακα. Ίσως, λοιπόν, το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Πάφος FC να είναι το τελευταίο του Ουζόχο με την Ομόνοια. Εάν θα αγωνιστεί ή όχι δεν είναι βέβαιο, αφού τη θέση κάτω από τα δοκάρια επαναδιεκδικεί ο Φαμπιάνο. Αρχές της ερχόμενης βδομάδας θα διαφανεί εάν η Ομόνοια θα παραχωρήσει τον Νιγηριανό, βάζοντας ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο της, αλλά και δίνοντας την ευκαιρία στον Ουζόχο να ανοίξει φτερά για ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Εφόσον προκύψει παραχώρηση του Ουζόχο, θα ανοίξει και θέση στο ρόστερ και είναι πολύ πιθανό να προκύψει μετεγγραφική κίνηση στις… καθυστερήσεις. Παρόλο που ο Φερέρα δηλώνει «happy» με το υφιστάμενο ρόστερ, τα πιθανά νέα δεδομένα που θα δημιουργηθούν θα οδηγήσουν την Ομόνοια σε μετεγγραφή και ίσως να αφορά και αυτή τη μεσοεπιθετική γραμμή. Αναμονή, λοιπόν, των προδιαγραφόμενων εξελίξεων στους πράσινους.

Όσον αφορά στο αυριανό ματς με την Πάφος FC, ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία και εκτός απροόπτου οι «τριφυλλοφόροι» θα πάνε κομπλέ. Είναι διαθέσιμοι και οι Παπουλής, Χαραλάμπους και Ζαχαρίου. Ο τελευταίος, σε δηλώσεις του στην κάμερα του συλλόγου, τόνισε ότι είναι υποχρέωσή τους να κερδίσουν το αυριανό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ