aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Ψήνει» κάτι πολύ καλό για… μαέστρο!

Ομόνοια: «Ψήνει» κάτι πολύ καλό για… μαέστρο!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τουλάχιστον άλλες επτά μετεγγραφές θα υλοποιήσει η Ομόνοια. Αυτό επισήμανε και ο Άνχελ Γκόμεθ στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, στην οποία παρουσιάστηκε ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας. Επιδίωξη του τεχνικού διευθυντή είναι η ένταξη στο ρόστερ ενός επιτελικού μέσου που θα κάνει τη διαφορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Γκόμεθ, που βρίσκεται στην Ισπανία για μετεγγραφικούς στόχους και επιστρέφει αύριο, καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να αποσπάσει την υπογραφή πρωτοκλασάτου ποδοσφαιριστή, που θα αποτελέσει τον… μαέστρο της ομάδας στη νέα σεζόν. Δεν είναι εύκολη περίπτωση, όμως εκφράζεται η πίστη πως θα επιτευχθεί συμφωνία και μέχρι την Τετάρτη θα είναι σε θέση η Ομόνοια να επισημοποιήσει τη συνεργασία της με τον εκλεκτό για τη θέση του επιτελικού μέσου.

Δίνει βαρύτητα στη συγκεκριμένη θέση, τόσο ο τεχνικός διευθυντής όσο και ο προπονητής, που επίσης βρίσκεται στην Ισπανία. Παράλληλα θα γίνει κίνηση και για άλλον ένα επιτελικό μέσο, όμως δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα αφορά σε έμπειρο ποδοσφαιριστή ή κάτω των 22 ετών.

Διαβάστε επίσης: Το πιθανότερο σενάριο για Βύντρα, οι διαφωνίες και οι δύο φευγάτοι

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου θα φέρει κι άλλες εξελίξεις στο μετεγγραφικό τοπίο για την Ομόνοια. Ο Γκόμεθ έθεσε ως προτεραιότητα, πέρα από τον επιτελικό μέσο, την προσθήκη κεντρικού αμυντικού, αριστερού και δεξιού μπακ και εξτρέμ. Παράλληλα, αναλόγως με την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία ενδέχεται να γίνουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Όπως επισήμανε ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής πρόσφατα, η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τέλος Αυγούστου και μέχρι τότε υπάρχει το περιθώριο για μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ