aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ψηλά, γιατί όχι και κορυφή!

Ομόνοια: Ψηλά, γιατί όχι και κορυφή!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ψηλά, όσο πιο ψηλά γίνεται, είναι ο στόχος της Ομόνοιας, που θα ψάξει απέναντι στην ΑΕΛ την οποία θα υποδεχθεί στο ΓΣΠ άλλη μια νίκη. Τη δεύτερη συνεχόμενη και την πέμπτη συνολικά στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, στο ενδεχόμενο που υλοποιήσει το σημερινό της στόχο, είναι πιθανό να βρεθεί και στην κορυφή εφόσον η Ανόρθωση έχει απώλεια βαθμών στο ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα. Βεβαίως, αυτό που προέχει για την ομάδα του Μπεργκ, είναι η δική της αποστολή να επιτευχθεί με επιτυχία.

Οι πράσινοι με δυναμική και αυτοπεποίθηση που τους έδωσε η νίκη στο Δασάκι, αλλά και με σύμμαχο τον κόσμο τους και την παράδοση απέναντι στην ΑΕΛ, παρουσιάζονται αποφασισμένοι να προσθέσουν στο ενεργητικό τους άλλο ένα τρίποντο. Να διατηρήσουν το αήττητο στα ντέρμπι και στο ΓΣΠ αλλά και να πάνε στη διακοπή ήρεμοι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η κάθοδος του Παπασταύρου φέρνει εξελίξεις

Με μια «γεμάτη» εμφάνιση όπως αυτή του πρώτου ημιχρόνου με τον Εθνικό και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, η Ομόνοια είναι σε θέση να πιστεύει βάσιμα στη νίκη. Απέναντί της θα έχει μια καλή και συμπαγή ομάδα, όμως στο «τριφύλλι» θεωρούν πως, από τα δικά τους πόδια θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα.

Ο κόσμος της Ομόνοιας θα δώσει και πάλι μαζικά το «παρών» του. Δεν είναι απομακρυσμένο ο κόσμος που θα βρεθεί στο ΓΣΠ να ξεπεράσει και τις 10.000. Η διοίκηση θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο Fan Day πριν την έναρξη του αγώνα στο χώρο έξω από τη δυτική κερκίδα (15:00 – 17:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ