aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ψάχνουν άμεση λύση στο αδιέξοδο

Ομόνοια: Ψάχνουν άμεση λύση στο αδιέξοδο

Μόλις μια μέρα πριν από την ημερομηνία που η Ομόνοια θα πρέπει να δηλώσει στην ΟΥΕΦΑ έδρα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της σε περίπτωση πρόκρισης σε ομίλους οποιασδήποτε διοργάνωσης, αποτελεί ακόμη ερωτηματικό τι θα πράξει. Κι αυτό καθώς, ο ΓΣΠ έχει ανακαλέσει τη σχετική άδεια στην Ομόνοια για χρήση του σταδίου. Η ΟΥΕΦΑ, όμως, θέλει να γνωρίζει για να στείλει αντιπροσωπεία στην Κύπρο και να επιθεωρήσει το στάδιο. Ο έλεγχος θα γίνει στις 15 Ιούλιου.

Η προσπάθεια της Ομόνοιας για να «κλειδώσει» ως έδρα της το Αρένα, που σύντομα θα επιθεωρηθεί ώστε να ανέβει κατηγορία και να μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες ομίλων, δεν απέφερε καρπούς. Όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό και εφόσον δεν υπάρξει έδαφος τις επόμενες ώρες να βρεθεί λύση με τον ΓΣΠ, η χρήση του σταδίου στο Δασάκι φαντάζει ως η μοναδική επιλογή. Τουλάχιστον στους πρώτους προκριματικούς γύρους. Το τι θα γίνει στη συνέχεια, σε περίπτωση πρόκρισης σε ομίλους, είναι κάτι που δεν μπορεί να δοθεί απάντηση τη δεδομένη στιγμή.

Την ίδια ώρα, καταβάλλεται ύστατη προσπάθεια να τα βρουν Ομόνοια και ΓΣΠ. Με πρωτοβουλία του προέδρου του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη, διευθετήθηκε ραντεβού με την Ομόνοια και τον ΓΣΠ, για αύριο στις 11:00 στα γραφεία του Οργανισμού. Ο κ. Μιχαηλίδης θα θελήσει να ακούσει τις δύο πλευρές, που βρίσκονται στα «μαχαίρια», με στόχο να συμβάλει ως η ανώτερη αρχή του Αθλητισμού, να δοθεί λύση και να μην δοθεί συνέχεια στην αντιπαράθεση. Στο κάλεσμα του ΚΟΑ, Ομόνοια και ΓΣΠ ανταποκρίθηκαν θετικά, εξέλιξη που κάνει την πλευρά του Οργανισμού να προσδοκεί σε τερματισμό της διαφωνίας των δύο μερών.

Επίσης, πληροφορίες φέρουν και την ηγεσία της ΚΟΠ να κάνει ενέργειες ώστε να δοθεί λύση και μέχρι και αύριο η Ομόνοια να είναι σε θέση να δηλώσει έδρα. Άλλωστε, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί και την Ομοσπονδία αφού θέλει να γνωρίζει την έδρα του «τριφυλλιού» και για τις εγχώριες διοργανώσεις πολύ πριν τις 14 Ιουλίου που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ