aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ψάχνει τα… καλά της

Ομόνοια: Ψάχνει τα… καλά της

Δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στην έδρα της δίνει η Ομόνοια και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Μετά την αγχωτική νίκη με ανατροπή επί της Δόξας, υποδέχεται την Πάφος FC (19:00, Primetel1) και θα επιδιώξει να ζευγαρώσει τις νίκες της, ώστε να αρχίζει να χτίζει σερί και δυναμική. Ο τρόπος με τον οποίο επιτεύχθηκε η πρώτη επιτυχία στο πρωτάθλημα μπορεί να ήταν αγχωτικός, όμως είναι ικανός να «ντοπάρει» ψυχολογικά και να δώσει αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Για να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας, η ομάδα του Μπεργκ θα πρέπει να ανεβάσει κατά πολύ την απόδοσή της σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Υστέρησε σε πολλούς τομείς και, για να μη βρεθεί στην ίδια δύσκολη θέση, θα πρέπει να γίνει πιο δημιουργική και να βρει λύσεις στο εύκολο γκολ. Παράλληλα θα πρέπει να φτιάξει την εικόνα της και ανασταλτικά, να μην επιτρέπει στον αντίπαλο να δημιουργεί πολλές φάσεις.

Οι πράσινοι θα θελήσουν σήμερα, απέναντι σε μία ποιοτική και επικίνδυνη αντίπαλο, να επιβάλουν τον ρυθμό τους, με καλή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Δείχνοντας σωστή νοοτροπία και διάθεση, για τις οποίες έκανε λόγο ο Μπεργκ, να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να πιστέψουν ότι μπορούν να φύγουν με βαθμολογικό όφελος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ