aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ψάχνει ένα φορ και μελετά για δεύτερο

Ομόνοια: Ψάχνει ένα φορ και μελετά για δεύτερο

Η απόκτηση επιθετικού με τα χαρακτηριστικά του Ερνέστ Ασάντε είναι μέσα στις προτεραιότητες της ομάδας προγραμματισμού της Ομόνοιας. Ο Γκανέζος επιθετικός χειρουργήθηκε και δεν θα δηλωθεί στο πρώτο μισό της σεζόν με τον Χένινγκ Μπεργκ να επιθυμεί την προσθήκη ενός επιθετικού με ταχύτητα και ικανότητα στο ένας εναντίον ενός.

Ο Μάρκο Τσέποβιτς έδωσε πολύτιμες λύσεις και χάρισε βαθμούς στην Ομόνοια απέναντι σε ομάδες με κλειστές άμυνες που δυσκόλεψαν αφάνταστα το «τριφύλλι» στον πρώτο γύρο. Η μετεγγραφή του Σέρβου επιθετικού αποδείχθηκε καταλυτική στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως στο «τριφύλλι» δεν ξεχνούν ότι με τα μαζεμένα ντέρμπι τέλος του 2020 και αρχές του 2021 κερδήθηκαν με πιο «ελαφρύ» σχήμα και τον Ασάντε στην κορυφή της γραμμής κρούσης.

Ο Χένινγκ Μπεργκ καθιέρωσε σχηματισμό με δύο επιθετικούς προς το τέλος της σεζόν, επομένως είναι δεδομένο ότι θα προκύψει ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Οι διαθέσιμες λύσεις για τη θέση του φουνταριστού είναι των Τσέποβιτς και Μίχαλ Ντούρις. Ο Σλοβάκος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και παρόλο που διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν η θέση του στο «Ηλίας Πούλλος» είναι επισφαλής αν και δεν υπάρχει οποιαδήποτε ένδειξη που να μαρτυρά διακοπή συμβολαίου.

Αν προκύψουν εξελίξεις στην περίπτωση του 32χρονου φορ αναμένονται μετά την τελική φάση του Euro. Η παρουσία του Ντούρις στην αποστολή της εθνικής Σλοβακίας θα φέρει έσοδα στο ταμείο της Ομόνοιας, αφού η ΟΥΕΦΑ ανταμείβει τις ομάδες των παικτών, και ενδεχομένως να ανοίξει πόρτες για το μέλλον του. Εφόσον, λοιπόν, προκύψει αποχώρηση του Ντούρις τότε οι πρωταθλητές θα κινηθούν και για δεύτερο επιθετικό στο μετεγγραφικό παζάρι. Έτσι γίνεται μελέτη, ώστε να σχηματιστεί λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Σλοβάκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ