aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρόβλημα με Παναγή και εκτός αποστολής

Ομόνοια: Πρόβλημα με Παναγή και εκτός αποστολής

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην Ομόνοια ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της 7ης αγωνιστικής της β’ φάσης απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (19:00). Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, εκτός αποστολής έμεινε ο Κωνσταντίνος Παναγη, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στην προπόνηση και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Από την εξέδρα θα δουν το παιχνίδι οι τραυματίες/ανέτοιμοι Χριστοφή, Τζιωνής, Πρέτσε, Λόρα και ο τιμωρημένος Σοάρες.

Για την αυριανή αναμέτρηση στο «Αμμόχωστος», ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει στη διάθεσή του τους ακόλουθους παίκτες: Αλέξανδρος Αντωνίου, Τόμας Μεχίας, Κρίστιαν Μανρίκε, Χρίστιαν Φώτη, Μάρκο Μότα, Μίκαελ Γκαφούρ, Λούκας Βύντρα, Γιάννης Κούσουλος, Ραούλ Λοέ, Φάνος Κατελάρης, Γιόρντι Γκόμεθ, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Κρις Μόντες, Σάσα Ζίβετς, Χουανάν Εντρένα, Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας, Αμπντούλ Ατζαγκούν, Νταβίντ Ραμίρεζ και Ματ Νταρμπισάιαρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ