aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρόβλημα με Φαμπιάνο, ετοιμάζεται ο Ουζόχο

Ομόνοια: Πρόβλημα με Φαμπιάνο, ετοιμάζεται ο Ουζόχο

Η συμμετοχή του Φαμπιάνο στο αυριανό (16.3) παιχνίδι κυπέλλου της Ομόνοιας με την ΑΕΛ είναι αμφίβολη. Ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από ενόχληση, η συμμετοχή του είναι στον «αέρα» και έτσι ο Φράνσις Ουζόχο είναι το φαβορί για να αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια.

Από εκεί και πέρα, δύο, τρεις, το πολύ τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που αγωνίστηκαν απέναντι στη Δόξα, θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, το πρώτο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Μια… άλλη Ομόνοια θα παρουσιάσει ο Λένον σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο οι πράσινοι θα θελήσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα που θα τους δίνει πλεονέκτημα ενόψει και του επαναληπτικού στο ΓΣΠ. Από την ενδεκάδα του περασμένου Σαββάτου ενδέχεται να διατηρηθούν οι Λανγκ, Μπασιρού και Λοβέρα. Παρόλο που θέση θα διεκδικήσουν και πάλι οι Ψάλτης (αφού δεν προλαβαίνει ο Σέχου) και Κακουλλής. Οι Γιούστε, Λέσγιακς, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Παπουλής, πρέπει να θεωρούνται σίγουροι στο αρχικό σχήμα, ενώ παίζονται κάποιες θέσεις. Ο Μποτεάκ διεκδικεί θέση σ’ ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης, ο Μάταβζ στην κορυφή, αλλά και ο Χούμποτσαν ως δεξιός μπακ αν προτιμηθούν οι Γιούστε και Λανγκ ως στόπερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ