aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΟμόνοια: Προβάρει τα πράσινα ο Τιάγκο Φερέιρα

Ομόνοια: Προβάρει τα πράσινα ο Τιάγκο Φερέιρα

Αρκετή μετεγγραφική σκόνη, σηκώνει ο Τιάγκο Φερέιρα! Πριν από μερικές εβδομάδες, διέρρευσε στον ηλεκτρονικό Τύπο ότι ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε στην Ομόνοια, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε και ακολούθως, «off the record» χαρακτηρίστηκαν από κάποιους στο «τριφύλλι» αβάσιμες κάποιες πληροφορίες που ανέφεραν πως οι πράσινοι αξιολογούσαν θετικά τον ποδοσφαιριστή.

Νεότερες σημερινές (15/5) διαρροές οι οποίες είναι βάσιμες, αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής από τη χώρα του καφέ, συμφώνησε με την Ομόνοια προφορικά και αν δεν στραβώσει κάτι, θα ανακοινωθεί η απόκτησή του από την ομάδα της πρωτεύουσας μετά από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Τα δύο «όχι» του Κατελάρη στην Ομόνοια για επέκταση συνεργασίας

Υπενθυμίζουμε πως ο Φερέιρα έχει ενώπιων του και την πρόταση της Νέας Σαλαμίνας για ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου και έως σήμερα, η ενημέρωση από την… ερυθρόλευκη μεριά, έκανε λόγω για θετικές ενδείξεις. Μόνο που όπως φαίνεται, δεν είναι έτσι τα πράγματα και επιβεβαιώνεται πως «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» και ισχυροποιείται η πιθανότητα της μετεγγραφής του στην Ομόνοια.

Πάντως, την επόμενη Παρασκευή η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας θα ενημερωθεί για την οριστική απόφαση και τις προθέσεις του Φερέιρα από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και την πλευρά του, με τις ενδείξεις να φανερώνουν ότι ο τελευταίος προβάρει τα πράσινα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ