aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού Πειραιώς!

Oμόνοια: Πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού Πειραιώς!

Ένα σπουδαίο φιλικό έχει στα σκαριά η Ομόνοια. Οι πράσινοι έψαχναν «απεγνωσμένα» ισχυρούς αντιπάλους για τη διεξαγωγή φιλικών προετοιμασίας, αφού το γεγονός πως ακυρώθηκε την υστάτη το ταξίδι στη Σλοβενία για προετοιμασία και οι πλείστες κυπριακές ομάδες της πρώτης εξάδας είχαν ήδη κλείσει τα φιλικά τους παιχνίδια δημιούργησε πονοκέφαλο στον Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Νορβηγός τεχνικός μετά τη νίκη με 8-1 επί του Άρη Λεμεσού είχε σημειώσει την αναγκαιότητα εξεύρεσης ισχυρών αντιπάλων, ώστε η ομάδα να μετρήσει δυνάμεις. Το «τριφύλλι» προσέγγισε τον Ολυμπιακό Πειραιώς και προκύπτει συμφωνία για κάθοδο των ερυθρόλευκων στην Κύπρο για φιλική αναμέτρηση την ερχόμενη Τετάρτη (29/7). Προϋπόθεση για να διεξαχθεί το παιχνίδι είναι η οριστική αναβολή του τελικού κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ που ήταν αρχικά ορισμένος για την ερχόμενη Κυριακή, όμως προέκυψε μπάχαλο με την έδρα του αγώνα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο. Η τελική απόφαση θα παρθεί τη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης: Μαρινάκης: «Φιλικό Ολυμπιακού με την Ομόνοια εάν δεν παίξουμε τελικό»

Ο φιλικός αγώνας της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό θ’ αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε των ερυθρόλευκων για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Γουλβς για τη φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα αντιμετωπίσουν την αγγλική ομάδα στις 5 Αυγούστου και θέλουν να διατηρηθούν σε εγρήγορση, επομένως ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει όλα τα διαθέσιμα «όπλα» κόντρα στους πράσινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ