aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρώτο θέμα με «διαφωνία» για το ποσό αγοράς του Κολοβού

Ομόνοια: Πρώτο θέμα με «διαφωνία» για το ποσό αγοράς του Κολοβού

Ο Δημήτρης Κολοβός είναι, αναμφίβολα, το πρόσωπο των ημερών. Το γκολ του 26χρονου μεσοεπιθετικού στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Βοσνία (2-2) τον έφερε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ενώ φαίνεται πως έπαιξε σημαντικό ρόλο και στην απόφαση της Ομόνοιας να ασκήσει το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του από την Μαλίν (το νέο όνομα της Μέχελεν).

Η είδηση της απόκτησης του Κολοβού από την Ομόνοια, όπως είναι λογικό απασχολεί έντονα και τα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης. Το ζήτημα που προκύπτει είναι ως προς το ποσό που θα πληρώσει η Ομόνοια για να τον αγοράσει. Η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι οι πράσινοι καλούνται να καταβάλουν €100.000. Στην Ελλάδα, όμως, δίνουν διαφορετική ενημέρωση, χωρίς πάντως να διαφοροποιούνται και πολύ τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα sport24.gr κάνει λόγο για ποσό €120.000, ενώ η ιστοσελίδα sport-fm.gr γράφει για €130.000.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: «Έδεσε» στο «Ηλίας Πούλλος» το νέο της αστέρι

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport24.gr

«O Δημήτρης Κολοβός και η δυναμική επιστροφή του στην ελληνική πραγματικότητα, μέσω και του γκολ που σημείωσε με την Εθνική κόντρα στη Βοσνία, σημαδεύτηκε σχεδόν άμεσα από φήμες που ήθελαν διάφορες ομάδες (μέχρι και τον Παναθηναϊκό) να ασχολείται με την περίπτωση του.

Όλα αυτά όμως, μέχρι την Παρασκευή (29/3), διότι η Ομόνοια πρόλαβε τους “πράσινους”, κι όλους τους “μνηστήρες” του 25χρονου επιθετικού. Όπως έγινε γνωστό, ο MVP και σκόρερ του 2-2 στο Βοσνία – Ελλάδα ανήκει πλέον στην κυπριακή ομάδα, επίσημα έως το καλοκαίρι του 2021.

Η Ομόνοια, λοιπόν, αγόρασε τον παίκτη από την Μαλίν, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς που έφτανε μόλις τα 120.000 ευρώ! Οι Κύπριοι έπρεπε μέχρι τις 31 Μαρτίου ν’ αποφασίσουν τι θα κάνουν και το έκαναν δύο ημέρες νωρίτερα, διότι τα… σινιάλα από την ποδοσφαιρική πιάτσα ήθελαν αρκετές ομάδες να ρωτούν για την ιδιοκτησιακό καθεστώς γύρω από τον 25χρονο.

Ο Κολοβός (όπως και ο Μαυρίας) αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Γιάννη Αναστασίου τον Γενάρη, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας και μαζί του αγωνιστικά αναγεννήθηκε. Από εκεί και πέρα είναι και οικονομικά σπουδαίο deal για την Ομόνοια αφού πριν από 1,5 χρόνο περίπου η Μαλίν είχε χαλάσει 750.000 € για να αγοράσει τον Κολοβό από τον Ολυμπιακό!!».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έστειλε το έγγραφο δεν επείγει η επιταγή των €100.000

Το δημοσίευμα του sport-fm.gr

«Δικός της προσεχώς ο Κολοβός.

Η Ομόνοια αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού καταβάλλοντας στη Μαλίν, που κατέχει αυτήν τη στιγμή τα δικαιώματά του, τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Συγκεκριμένα θα δώσει ένα ποσό κοντά στις 130.000 ευρώ.

Ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού και Πανιωνίου αποκτήθηκε από το «τριφύλλι» του Γιάννη Αναστασίου τον περασμένο Ιανουάριο ως δανεικός από την ομάδα του Βελγίου.

Υπήρχε χρονικό περιθώριο μέχρι τις 31 Μαρτίου και η ομάδα της Λευκωσίας αποφάσισε να κλείσει δύο ημέρες νωρίτερα τον διεθνή άσο, που έκανε το 2-2 στο πρόσφατο ματς της Εθνικής με τη Βοσνία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ