aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρώτο και αποφασιστικό βήμα

Ομόνοια: Πρώτο και αποφασιστικό βήμα

Η Γάνδη, βάσει εμπειρίας, ποιότητας, μπάτζετ, είναι το φαβορί στις διπλές αναμετρήσεις με την Ομόνοια. Ωστόσο, αυτά είναι μόνο στη θεωρία και η ομάδα της Λευκωσίας θα προσπαθήσει απόψε να «φωνάξει» ότι, «άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη». Στις 21:30, το στάδιο «Τζελάμκο Αρένα» (Primetel1), η Ομόνοια απέναντι στη βελγική ομάδα θα θελήσει να πάρει αποτέλεσμα που θα της επιτρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση στον επαναληπτικό του ΓΣΠ στις 25 Αυγούστου. Ψηλό εμπόδιο καλείται να υπερπηδήσει η ομάδα του Λένον, όμως παρουσιάζεται αποφασισμένη να φθάσει στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση, να διαγράψει την αρνητική εικόνα στο Σούπερ Καπ και κυρίως να έχει αποτέλεσμα – ελπίδας παρουσίας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το γεγονός ότι, η Ομόνοια έχει «κλειδωμένη» θέση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, της επιτρέπει να παίξει ελεύθερα και αυτό ίσως συμβάλει θετικά για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ίσως να είναι και ο λόγος που δεν την αγχώνει πότε θα υλοποιήσει τις επόμενες μετεγγραφές, θέλοντας να πάρει τους ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά και θα τη βοηθήσουν στην προσπάθειά της για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε χθες βράδυ την προετοιμασία της στο στάδιο «Τζελάμκο Αρένα», που θα φιλοξενήσει τον αποψινό αγώνα. Επικρατέστεροι να βρεθούν στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας στην αποψινή αναμέτρηση είναι οι Φαμπιάνο, Μάθιους, Γιούστε, Μίλετιτς, Λέσγιακς, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Μπρούνο, Μπάρκερ, Παπουλής, Κακουλλής.

Φαβορί τη Γάνδη έχρισε ο Λένον, που σημείωσε: «Δεν νιώθω πίεση. Η παρουσία μας στους ομίλους είναι πολύ σημαντική. Θα παλέψουμε για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ». Πρόσθεσε ότι, η αντίπαλός τους είναι πιο έτοιμη από την Ομόνοια. «Δεν θα προσεγγίσουμε τον αγώνα όπως παίζουμε στην έδρα μας ή στο κυπριακό πρωτάθλημα. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα», υπογράμμισε. Για τον Λοϊζου, η αναφορά του Λένον ήταν η εξής: «Υποστηρίζω τη θέση του συλλόγου. Πρέπει να αποφασίσει τι θέλει να κάνει ο ίδιος». Για μετεγγραφές, είπε: «Μπορεί να κάνουμε και 2 και 3 την τελευταία μέρα, μπορεί και μια βδομάδα προηγουμένως. Είμαι χαρούμενος με το ρόστερ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ