aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρώτη νίκη με ανατροπή για τη Γάνδη

Ομόνοια: Πρώτη νίκη με ανατροπή για τη Γάνδη

Την πρώτη της νίκη στο βελγικό πρωτάθλημα, και μάλιστα με ανατροπή, πέτυχε η Γάνδη που επικράτησε με 2-1 της Βέστερλο στην «Γκελάμκο Αρένα», υπό το βλέμμα του προπονητή της Ομόνοιας, Νιλ Λένον που βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε δια ζώσης το ματς.

Ο Βετοκέλε μόλις στο 5’ και μετά από τραγικό λάθος στη άμυνα, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 37ο λεπτό ο Μαρέ με κοντινή προβολή έφερε το ματς στα ίσα, ενώ την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Κάιπερς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 45+3’.

Στο 33′ η Γάνδη έχασε έναν ακόμα πολύτιμο ποδοσφαιριστή. Ο επιτελικός χαφ, Χγιούλσανκερ αποχώρησε τραυματίας. Τραυματίες είναι επίσης οι Ντε Σαρτ, Οφόε, Φορτούνα, Ντεπουάτρ και Τισουνταλί. Διαβάστε εδώ: Ομόνοια: Νέος «πονοκέφαλος» για Γάνδη, αποχώρησε τραυματίας ο Χγιούλσανγκερ

Η Γάνδη έφτασε έτσι, τους 5 βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Η ενδεκάδα της Γάνδης: Ρόεφ, Οκούμου, Νγκαντό, Τονουραρίγκα, Σαμοίς (66’ Γκοντό), Μαρέ, Κουμς, Κάστρο-Μόντες, Χγιουλσάνκερ (33’ Σαλάχ), Κάιπερς, Φοφανά.

Γκολ: Μαρέ 37’, Κάιπερς 45+3’ (πεν.) / Βετοκέλε 5’

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ