aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Πρώτη» με Παπουλή και Κίκο

Ομόνοια: «Πρώτη» με Παπουλή και Κίκο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι πρώτες μετεγγραφικές κινήσεις της Ομόνοιας είναι γνωστές: Φώτης Παπουλής και Κίκο. Η επισημοποίησή τους θα προκύψει εκτός απροόπτου κατά την αυριανή ημέρα. Οι δυο τους βρίσκονται στην Κύπρο από την Παρασκευή, έτσι ώστε παράλληλα με τις ιατρικές εξετάσεις να περάσουν και από τη διαδικασία των εργομετρικών τεστ, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, εντός του Σαββατοκύριακου.

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός και ο Πορτογάλος μπακ θα είναι τα νέα πρόσωπα στην αυριανή πρώτη προπόνηση των πρασίνων στο «Ηλίας Πούλλος». Δυο ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν για να δώσουν και ποιότητα αλλά κυρίως βάθος στο ρόστερ της Ομόνοιας. Η πολυσυζητημένη μετακίνηση του Παπουλή από τον Απόλλωνα στην Ομόνοια αναμένεται χρονικά να προηγηθεί της μετεγγραφής του Κίκο.

Στην αυριανή «πρώτη» της Ομόνοιας, θα δηλώσει «παρών» και ο Περέιρα. Ο Πορτογάλος, που επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Σπάρτακ Τρνάβα, θα αρχίσει προπονήσεις και στην πορεία θα κριθεί το μέλλον του στην ομάδα. «Παίζει» το σενάριο να παραχωρηθεί εκ νέου ως δανεικός, για να ανοίξει θέση στον Κατάλογο Α για άλλη μια προσθήκη, πιθανότατα στη μεσαία γραμμή. Πιθανότατα και ο Κατελάρης να παραχωρηθεί ξανά ως δανεικός ή ακόμη και να παραχωρηθεί με ελευθέρα μετεγγραφή στη Ζάλαεγκερσεγκι, η οποία επιθυμεί παραμονή του στο ρόστερ της. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην πορεία, αφού μόλις χθες ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της ουγγρικής ομάδας.

Στην Ομόνοια εντοπίστηκε επιθετικός, περίπτωση που «καλοβλέπει» η Ομάδα Προγραμματισμού. Η ένταξή του στο ρόστερ θα κριθεί και από τις απαιτήσεις του, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο εάν προκύψει άλλος ποδοσφαιριστής που να ικανοποιήσει περισσότερο, να γίνει στροφή προς αυτόν. Το σίγουρο είναι πως δεν είναι μακριά η μετεγγραφή επιθετικού, που θα είναι σε θέση να προσδώσει κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι της Ομόνοιας και κυρίως να έχει το εύκολο γκολ.

Για τον Ακιντόλα ναι μεν δυσκολεύει η προσπάθεια παραμονής του στο «πράσινο» ρόστερ αλλά δεν εγκαταλείπεται η περίπτωσή του. Όσο η Ομόνοια δεν εντοπίζει άλλον ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της επίθεσης και συνάψει συνεργασία, το όνομα του Νιγηριανού εξτρέμ θα βρίσκεται πάντα στο τραπέζι. Ο Μπεργκ εκτιμά πολύ την αξία του Ακιντόλα και επιθυμία του είναι όπως εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια, προσδοκώντας ότι στο τέλος θα τον έχει στη διάθεσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ