aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρώτη φορά επί εποχής Ολίβα

Ομόνοια: Πρώτη φορά επί εποχής Ολίβα

Στις 17 Ιουνίου 2018 η Ομόνοια ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χουάν Κάρλος Ολίβα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Ανδαλουσιανό προπονητή να πιάνει άμεσα δουλειά στο «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης: Ο Μεχίας «ανοίγει» το μεγάλο αφιέρωμα της «Marca» για την Ρεάλ

Κάθισε μέχρι σήμερα στον «πράσινο» πάγκο 13 φορές -είτε σε επίσημο είτε σε ανεπίσημο ματς- και μόλις χθες στο φιλικό με τον Ερμη, από τον καιρό που ανάλαβε τα ηνία, είδε την Ομόνοια του να πετυχαίνει τρία γκολ σε ένα ματς. Και μάλιστα τα πέτυχε όλα σε ένα ημίχρονο, δείγμα του ότι υπάρχουν οι δυνατότητες να σημειώσει περισσότερα γκολ από ότι μας έχει συνηθίσει, που θα την βοηθήσουν αρκετά ως προς την εξασφάλιση της νίκης, προσφέροντας παράλληλα και καλύτερο θέαμα στους χιλιάδες οπαδούς της.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Το… γύρισε με τους έτοιμους

Υπενθυμίζουμε ότι στα τέσσερα φιλικά επί πολωνικού εδάφους μόνο κόντρα στη Βόλφσμπουργκ U23 σκόραρε (2-1), αφού κόντρα σε Χάποελ Τελ Αβίβ και Χάποελ Χαντέρα έμεινε άσφαιρη (0-0), όπως και με τον Πανιώνιο από τον οποίο γνώρισε την ήττα (0-1). Στα τέσσερα φιλικά του καλοκαιριού επί κυπριακού εδάφους σκόραρε σε όλα κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό (1-0), τη Νέα Σαλαμίνα (1-0) και τον Ερμή (2-1), αλλά έχασε από την ΕΝΠ (1-2), ενώ στα ματς του πρωταθλήματος κέρδισε Αλκή (1-0) και ΕΝΠ (1-0) και έχασε από την ΑΕΚ (0-1) και τον Απόλλωνα (0-2).

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Οι δύο που ξεχώρισαν και ο «μαέστρος» έξω από τα… νερά του

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ