aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Πρώτη φορά εδώ και καιρό δεν ασχολούμαστε με τα κριτήρια Μαρτίου»

Ομόνοια: «Πρώτη φορά εδώ και καιρό δεν ασχολούμαστε με τα κριτήρια Μαρτίου»

Ο Αντρέας Δημητρίου (δεξιά στη φωτό) μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας.

Διαβάστε πιο κάτω τι είπε για τον διοικητικό ηγέτη των πρασίνων, Σταύρο Παπασταύρου, τα έργα στο προπονητικό κέντρο «Ηλίας Πούλλος», τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν και τα συμβόλαια των Γιάννη Αναστασίου και Δημήτρη Κολοβού. Παράλληλα τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό που δεν ασχολούνται με τα κριτήρια Μαρτίου.

Για την παρουσία του Παπασταύρου στην Κύπρο: «Ο Πρόεδρος έχει πλήρη εικόνα για την κατάσταση και όλα τα δεδομένα. Είναι σε συνεχής επαφή με όλους. Κατανοεί ότι χρειάζεται χρόνος για να μπορέσει η Ομόνοια να επιστρέψει σε μόνιμη πρωταγωνιστική πορεία. Έχει κάνει πολλές αλλαγές, βελτιώσεις μέσα στη σεζόν. Έχει αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες και χρήσιμα συμπεράσματα. Είναι αποφασισμένος να πετύχει, είναι υπομονετικός άνθρωπος. Το όραμα του είναι να κάνει τον κόσμο περήφανο και να γεμίσει ξανά τα γήπεδα. Ξέρει ότι χρειάζεται χρόνος, προσπάθεια, υπομονή. Στοιχεία τα οποία έχει».

Για τα έργα στο «Ηλίας Πούλλος» και το οίκημα του Σωματείου: «Είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες για να πάρουμε τις άδειες και να γίνει κάτι πολύ ωραίο στο Ηλίας Πούλλος. Για το οίκημα είναι ένα θέμα που αφορά το Σωματείο. Είναι πρόθυμος ο πρόεδρος να βοηθήσει. Είμαστε δίπλα στο Σωματείο».

Για τα κριτήρια και τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης χρονιάς: «Είναι η πρώτη φορά που δεν ασχολούμαστε με τα κριτήρια και τα εισιτήρια διαρκείας. Κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι υπάρχει οικονομικός έλεγχος. Υπάρχει ηρεμία στο συγκεκριμένο κομμάτι. Η Ομόνοια είναι ένας αξιόπιστος οργανισμός».

Για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα:  «Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα για να έχουμε πιθανότητες να κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Ο στόχος της νίκης πρέπει να είναι αυτονόητος. Οφείλουμε να κερδίζουμε ανεξάρτητα από τα βαθμολογικά δεδομένα. Θέλουμε να δούμε ποδοσφαιρικό εγωισμό στο γήπεδο».

Για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν: «Ο προγραμματισμός είναι διαδικασία που συνεχώς βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι επόμενοι αγώνες θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στις αποφάσεις για τον προγραμματισμό. Η ομάδα προγραμματισμού χειρίζεται τα αγωνιστικά ζητήματα. Το ύψος του προϋπολογισμού έχει ήδη συμφωνηθεί και αναλύθηκε στην ομάδα προγραμματισμού. Έχει δημιουργηθεί και η εκτελεστική επιτροπή που αποτελείται από μέλη του Δ.Σ που θα ελέγχει τις διαδικασίες και τήρηση του προϋπολογισμού. Δε θα έχει καμία ανάμιξη με τα αγωνιστικά. Ασφαλώς και θα παρακολουθούμε και από κοντά ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν».

Για Γιάννη Αναστασίου και το συμβόλαιο του: «Όταν υπάρχει ένα συμβόλαιο, το φυσιολογικό είναι να τηρείται. Εφόσον υπάρχει, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το συζητάμε».

Για τον Κολοβό: «Δε θέλουμε να σχολιάσουμε ειδικούς όρους που ενδεχομένως να περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο ποδοσφαιριστή μας. Είναι θέμα της ομάδας προγραμματισμού να καταλήξει στις αποφάσεις της. Έχει υποστεί μυϊκή κάκωση και θα δείξει το επόμενο χρονικό διάστημα αν θα προλάβει τα παιχνίδια της Εθνικής. Ξεκαθαρίζουμε ότι μιλάμε για προεπιλογές στην Εθνική. Λογικά οι τελικές επιλογές θα ανακοινωθούν από βδομάδας».

Για το αγωνιστικό: «Δυστυχώς τα αγωνιστικά προβλήματα είναι αρκετά. Δεν επιστρέφει κάποιος από τους 7 για το παιχνίδι με Σαλαμίνα. Ο Ματ είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση. Χτες ακολούθησε μέρος του κανονικού. Αν πάνε όλα καλά θα είναι διαθέσιμος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ