aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρώτη δοκιμασία υψηλών απαιτήσεων

Ομόνοια: Πρώτη δοκιμασία υψηλών απαιτήσεων

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πρώτη μεγάλη δοκιμασία βρίσκεται ενώπιον της Ομόνοιας. Στην τρίτη προσπάθειά της, μετά από δύο πετυχημένες, ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται κατακόρυφα. Πάει στο «ΑΕΚ Αρένα» για να αναμετρηθεί με την πολύπειρη και Ευρωπαία ΑΕΚ, σ’ ένα απαιτητικό ματς.

Οι πράσινοι, που μετρούν το απόλυτο των βαθμών έχουν ως στόχο να τριτώσει το καλό σε μια αφιλόξενη γι’ αυτούς έδρα. Για να το πετύχουν θα πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι, να είναι συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και αποτελεσματικοί. Η άμυνά τους αναμένεται να δεχθεί τη μεγαλύτερη έως τώρα πίεση και θα δοκιμαστεί και από την άλλη, θα πρέπει να αξιοποιήσουν στον μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν.

Η φιλοσοφία και ο τρόπος παιχνιδιού δεν αλλάζει, είπε χαρακτηριστικά ο Ολίβα σε πρόσφατες δηλώσεις του. Απομένει να διαφανεί πως αυτό μεταφράζεται στον αγωνιστικό χώρο, με την Ομόνοια να έχει απέναντί της μια καλά οργανωμένη ομάδα, με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της, που είναι «χτισμένη» από τα προηγούμενα χρόνια. Ο Ολίβα, παρόλο που δεν υπολογίζει τους Χριστοφή και Ενρίκες, έχει αξιόλογες επιλογές στη διάθεσή του και απομένει να τις διαχειριστεί σωστά, να βγει το πλάνο και η τακτική του, ώστε η ομάδα του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Ομόνοια θα έχει τη στήριξη 660 οπαδών της. Τόσα ήταν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον κόσμο της Ομόνοιας, τα οποία εξαντλήθηκαν χθες το μεσημέρι. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού», που θα πάρουν θέση στο βόρειο πέταλο, θα θελήσουν να δώσουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους να πετύχει άλλη μια νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ