aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρόθεση για πρόσληψη Κύπριου βοηθού προπονητή

Ομόνοια: Πρόθεση για πρόσληψη Κύπριου βοηθού προπονητή

Ώρα αποφάσεων στην Ομόνοια με τη διοίκηση των πρασίνων να είναι σε συνεχείς διαβουλεύσεις με προτεραιότητα την πρόσληψη νέου προπονητή.

Στο «τριφύλλι» θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατό γρηγορότερα το θέμα του αντικαταστάτη του Χουάν Κάρλος Ολίβα. Όπως σημείωσε σε προηγούμενο ρεπορτάζ η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, το όνομα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ βρίσκεται σε περίοπτη θέση με τον Βάσκο τεχνικό που αποχώρησε το βράδυ της Κυριακής από τον πάγκο της Σαραγόσα να είναι ο επικρατέστερος για τον «πράσινο» πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Σε περίοπτη θέση ο Ιδιάκεθ

Ο Σταύρος Παπασταύρου έχει σε εκτίμηση και τον Τιμούρ Κετσπάγια και μάλιστα οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία το καλοκαίρι προτού η Ομόνοια καταλήξει στην επιλογή του Χουάν Κάρλος Ολίβα.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Ανακοινώνει άμεσα προπονητή, το Σάββατο στον πάγκο

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας υπάρχει πρόθεση της διοίκησης να στελεχώσει το τεχνικό επιτελείο με Κύπριο, όποιος και αν είναι ο εκλεκτός για τη θέση του προπονητή και μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε έχει προσεγγιστεί συγκεκριμένος προπονητής για τη θέση του βοηθού και ο οποίος είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Με την επισημοποίηση της πρόσληψης του νέου προπονητή θα «τρέξουν» και οι διαδικασίες για στελέχωση του προπονητικού επιτελείου.

Διαβάστε επίσης: «Κύριοι της Ομόνοιας φέρτε αναλυτή, κάντε εργομετρικά στους παίκτες»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ