aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Προτάθηκε (ξανά) ο Φαν λα Πάρα!

Ομόνοια: Προτάθηκε (ξανά) ο Φαν λα Πάρα!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το καλοκαίρι βρέθηκε μιαν ανάσα από την ένταξή του στο ρόστερ της Ομόνοιας, λέτε να καταλήξει τώρα; Ο λόγος για τον Ραΐφ Ρέιμον φαν λα Πάρα. Ο Ολλανδός ακραίος επιθετικός με καταγωγή από το Σουρινάμ, προτάθηκε εκ νέου στην Ομόνοια σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy.

Παρόλο που στην Ομόνοια δεν τοποθετήθηκαν για προσθήκη εξτρέμ, οι πληροφορίες φέρουν την Ομάδα Προγραμματισμού να αξιολογεί ποδοσφαιριστές για τα άκρα της επίθεσης. Ο 29χρονος (4.6.1991) Φαν λα Πάρα, το καλοκαίρι «κόπηκε» την τελευταία στιγμή από τον Μπεργκ, γιατί δεν είχε πολλά παιχνίδια την προηγούμενη σεζόν.

Ο Ολλανδός εξτρέμ κατέληξε τελικά (στις 16 Νοεμβρίου) στην Λογκρόνες, ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της Ισπανίας. Μέχρι τώρα μέτρησε 4 συμμετοχές. Ο Φαν λα Πάρα, αν και δεξιοπόδαρος αγωνίζεται περισσότερο στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Στην περσινή σεζόν στο δεύτερο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα. Έπαιξε επίσης στην Αγγλία , φορώντας τη φανέλα των Γουλβς, Μπράιτον, Χάντερσφιλντ και Μίντλεσμπρο, ενώ στην Ολλανδία έπαιξε στις Φέγενορντ και Χέρενφεν, καθώς και στη γαλλική Καέν, απ’ όπου άρχισε την επαγγελματική του καριέρα.

Στην Ομόνοια, πάντως, προτάθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Είδαν ήδη το φως της δημοσιότητας και τα ονόματα των Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Μπρούνο Φελίπε. Εάν θα καταλήξει και σε ποιον η Ομάδα Προγραμματισμού θα το δείξει ο χρόνος. Οι πράσινοι αναζητούν και τερματοφύλακα κάτω των 22 ετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ