aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Πρόταση στον ΚΟΑ για ανέγερση γηπέδου στον χώρο του Μακαρείου»

Ομόνοια: «Πρόταση στον ΚΟΑ για ανέγερση γηπέδου στον χώρο του Μακαρείου»

Την κατεδάφιση του Μακαρείου σταδίου θα αιτηθεί η Ομόνοια, η οποία θα προτείνει την ανέγερση αμιγώς ποδοσφαιρικού γηπέδου.

«Ευχαριστούμε τον ΚΟΑ που έχει εγκρίνει ομόφωνα το αίτημά μας για να χρησιμοποιούμε ως έδρα μας το Μακάρειο στάδιο. Μετά από αυτή την εξέλιξη, θα καταθέσουμε νέο αίτημα στον ΚΟΑ για κατεδάφιση του Μακαρείου σταδίου και ανέγερση νέου σύγχρονου γηπέδου – στον ίδιο χώρο – που θα αποτελεί στολίδι για την Κύπρο μας και στο οποίο εκτός από την Ομόνοια που θα το διαχειρίζεται, θα μπορούν να αγωνίζονται και προσφυγικά Σωματεία. Θα πρόκειται για καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο, καθώς ο στίβος θα μπορεί να μετακινηθεί σε άλλο χώρο», ήταν ένα από τα σημεία της ανακοίνωσης των πρασίνων.

Και προσθέτει: «Το χρηματικό ποσό που απαιτείται για τα έργα που ζητά η Αστυνομία, αλλά και για τα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν στο στάδιο, είναι πάρα πολύ μεγάλο και πιστεύουμε πως δεν αξίζει τον κόπο να δαπανηθεί σε ένα πεπαλαιωμένο στάδιο. Μπορούμε με τα χρήματα αυτά, αλλά και με τη συμβολή της Πολιτείας (ΚΟΑ), να φτιάξουμε νέο σύγχρονο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ