aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρώτα το είπαν μεταξύ τους, τώρα το… φωνάζουν

Ομόνοια: Πρώτα το είπαν μεταξύ τους, τώρα το… φωνάζουν

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της Ομόνοιας παρουσιάστηκε ο πρόεδρος των πρασίνων, Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cablenet, «Χωρίς VAR». Ο ισχυρός άντρας του «τριφυλλιού», όπως επίσης και όλοι όσοι δουλεύουν στο πράσινο οικοδόμημα, δεν μίλησαν ποτέ για πρωτάθλημα. Ο στόχος της Ομόνοιας για τη σεζόν 2019-20, όπως τόνιζαν, ήταν η εξασφάλιση του εισιτηρίου για την Ευρώπη. Παρά το γεγονός πως η πορεία και οι εμφανίσεις της ομάδας «μιλούσαν» για πρωταθλητισμό, ποτέ δεν βγήκε κάτι τέτοιο από τα… χείλι της διοίκησης.

Κι όμως το πίστευαν, κι όμως το συζητούσαν. «Πιστεύαμε πως θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα, το λέγαμε μεταξύ μας. Ήταν πολιτική μας να μην το λέμε, προτιμούσαμε να το δείχνουμε στο γήπεδο. Από του χρόνου, πάμε μόνο για πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παπασταύρου στις τηλεοπτικές δηλώσεις που παραχώρησε.

Από το Καλοκαίρι του 2018 όταν η Ομόνοια γύρισε σελίδα και ο Παπασταύρου ανέλαβε τα ηνία, είναι η πρώτη φορά που λέγεται επίσημα πως μετά από σχεδόν δύο χρόνια, η ομάδα της πρωτεύουσας είναι έτοιμη να διεκδικήσει το τρόπαιο. Το τελευταίο, κατακτήθηκε τον Μάιο του 2010 και εκ τότε, οι πράσινοι πέρασαν από σαράντα μύρια κύματα μέχρι να φτάσουν στο σημείο που είναι σήμερα και να θέσουν ως στόχο το πρωτάθλημα.

Οι μετεγγραφικές επιλογές του περσινού Καλοκαιριού χαρακτηρίζονται ως επιτυχημένες, ενώ κι αυτές που θα πραγματοποιηθούν φέτος, θα ενισχύσουν ποιοτικά το υφιστάμενο ρόστερ, με τον Νεόφυτο Λάρκου και Σίμο Ταραπουλούζη να… ξεσκονίζουν από νωρίς βιογραφικά ώστε να καταθέσουν σύντομα τις προτάσεις της Ομόνοιας στους εκλεκτούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ