aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρόσθεσε άλλον έναν παίκτη για τη νέα χρονιά ο Αναστασίου

Ομόνοια: Πρόσθεσε άλλον έναν παίκτη για τη νέα χρονιά ο Αναστασίου

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο Γιάννης Αναστασίου παίρνει… πόντους κερδίζει την εμπιστοσύνη της διοίκησης, του κόσμου και των ποδοσφαιριστών και συνεχίζει σε ένα δρόμο που χαράζει ο ίδιος. Ο Eλλαδίτης ήρθε στην Ομόνοια τον Νοέμβριο και βρήκε μια ομάδα διαλυμένη αγωνιστικά και χωρίς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Τέσσερις μήνες μετά (ο Ελλαδίτης τεχνικός ανακοινώθηκε ως προπονητής της Ομόνοιας την 01/11/2018) έβαλε την Ομόνοια στην εξάδα αλλά το κυριότερο «έφτιαξε» υλικό στο οποίο μπορεί να βασιστεί για την επόμενη χρονιά.

Μετά και την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού (σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου), την προσθήκη του Χάρη Μαυρία τον Ιανουάριο, το «ξέθαμα» των Τζιωνή, Μανρίκε αλλά και την καθιέρωση του Ραμίρες, έχει πλέον ένα «κορμό» στον οποίο μπορεί να βασιστεί και να επενδύσει ούτως ώστε να φτιάξει αυτό που θέλει για την επόμενη χρονιά.

Ο τελευταίος… επιζών είναι ο Μάρκο Μότα. Ο Ιταλός αμυντικός κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ελλαδίτη τεχνικού και φαίνεται να κερδίζει και μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο Μότα έδειξε επαγγελματισμό και παρόλο που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, θεωρήθηκε «ξεγραμμένος» από πολλούς, επέστρεψε και αν συνεχίσει έτσι θα κερδίσει δικαιολογημένα μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν της Ομόνοιας.

Με αυτά τα δεδομένα, η Ομόνοια θα έχει ένα κορμό ποδοσφαιριστών (Παναγή, Μεχίας, Πρετσέ, Μότα, Κούσουλος, Κατελάρης, Μανρίκε, Μαυρίας, Κολοβός, Γκόμεθ, Κούσουλος, Τζιωνής, Χριστοφή, Ραμίρες, Ντάρμπισαϊαρ) και με τις απαραίτητες καλοκαιρινές προσθήκες, σε συγκεκριμένες θέσεις, αναμένεται να δημιουργήσει ένα αρκετό δυνατό σύνολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ