aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρόσωπο ο Ραμίρες, αλλά υπάρχει κι ένας αφανής... ήρωας!

Ομόνοια: Πρόσωπο ο Ραμίρες, αλλά υπάρχει κι ένας αφανής… ήρωας!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πρόσωπο του ντέρμπι της Ομόνοιας απέναντι στην ΑΕΛ ήταν ο Νταβίδ Ραμίρες. Πέτυχε και τα δυο γκολ και οδήγησε την ομάδα του σε μια σπουδαίας σημασίας επιτυχία. Απόλυτα λογικό τα βλέμματα να επικεντρωθούν στον Κοσταρικανό επιθετικό.

Ωστόσο, ο Μαρίνος Τζιωνής ξεχώρισε με την απόδοσή του, ήταν εκ των κορυφαίων αν όχι ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Δραστήριος, διεισδυτικός, αποφασιστικός. Σε αρκετές περιπτώσεις υποχρέωσε τους αντιπάλους του να του κάνουν φάουλ και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ήταν δυνατά τα μαρκαρίσματα.

Ο 17χρονος άσος, ήταν πρωταγωνιστής στο δεύτερο γκολ αφού ήταν αυτός που «έκλεψε» την μπάλα από τον Γουίλερ και δημιούργησε τη φάση από την οποία προήλθε το 2-0.

Ο Τζιωνής δικαιώνει τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που του δείχνει. Ο Αναστασίου δεν δίστασε να τον ρίξει στη «φωτιά», σε ματς που ήταν σημαντικά έως καθοριστικά, όπως αυτά με την ΑΕΛ και την Ανόρθωση και ο μικρός ανταποκρίθηκε στον μέγιστο βαθμό. Το πιο ενθαρρυντικό για τον νεαρό μεσοεπιθετικό είναι αγωνιστική πειθαρχία που δείχνει η σοβαρότητα και κυρίως η ωριμότητα.

Είναι ξεκάθαρο πως, παίρνοντας παιχνίδια όλο και γίνεται καλύτερος. Από τον ίδιο κυρίως αλλά και από τη διαχείριση που θα του γίνει, εξαρτάται η ανέλιξή του. Επιβάλλεται να είναι προσγειωμένος και να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ