aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Προσοχή σε δύο και το μετεγγραφικό πλάνο

Ομόνοια: Προσοχή σε δύο και το μετεγγραφικό πλάνο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Όσοι ασχολούνται με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Ομόνοιας για την επόμενη σεζόν το έχουν ως στόχο τη διατήρηση του βασικού κορμού, ώστε με λίγες και ποιοτικές μετεγγραφές να ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους. Παράλληλα θα αυξήσουν την ποιότητα και το βάθος, θέλοντας να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς τα μπρος.

Πλέον, η προσοχή εστιάζεται στους Τιάγκο και Λούφτνερ. Για τον πρώτο, αν και το όνομά του δεν περιλαμβανόταν στο αρχικό πλάνο για τη νέα σεζόν, φαίνεται να γίνονται δεύτερες σκέψεις αφού ο Μπεργκ είναι ικανοποιημένος από την προσφορά του. Είναι πιθανό, λοιπόν, να συνεχίσει στην Ομόνοια και είναι θέμα που θα ξεκαθαρίσει σύντομα.

Όσο για τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από την πρόθεση της Κοπεγχάγης στην οποία ανήκει για ακόμη ένα χρόνο. Ο ίδιος, πάντως, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στην Ομόνοια για τρίτη σεζόν.

Οι πράσινοι, για να είναι προετοιμασμένοι, βρίσκονται σε αναζήτηση και κεντρικού αμυντικού. Την ίδια ώρα θα κινηθούν και για προσθήκη κεντρικού μέσου από τη στιγμή που αποχωρεί ο Γκόμες αλλά και για δεξιό και αριστερό εξτρέμ. Ερωτηματικό αποτελεί εάν θα προχωρήσουν σε προσθήκη επιθετικού. Πιθανότητα να επιλεγεί εξτρέμ που αγωνίζεται και ως κεντρικός επιθετικός, όπως έγινε με τον Ασάντε.

Ακόμη, ενδέχεται να επιδιώξουν την απόκτηση 1-2 Κύπριων ποδοσφαιριστών. Αυτό θα κριθεί από τις ανάγκες, με πιθανές αποχωρήσεις παικτών που θεωρούνται «εφεδρείες», και κυρίως για να δοθεί περαιτέρω βάθος στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ