aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρόσω ολοταχώς για διαφορετικό Ιανουάριο – Ο Ασάντε κάνει την αρχή

Ομόνοια: Πρόσω ολοταχώς για διαφορετικό Ιανουάριο – Ο Ασάντε κάνει την αρχή

Διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες δύο αναμένεται πως θα είναι για την Ομόνοια η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Οι πράσινοι υπό τον Χένινγκ Μπεργκ όχι μόνο δεν εξάντλησαν ποτέ το δικαίωμα των τεσσάρων κινήσεων που δικαιούται η κάθε ομάδα, αλλά δεν έθεσαν εκτός ομάδας κανέναν ποδοσφαιριστή για να εγγράψουν κάποιον άλλον στη θέση του.

Τον Ιανουάριο του 2019 το «τριφύλλι» προχώρησε σε τρεις μετεγγραφές. Την πύλη του «Ηλίας Πούλλος» διάβηκαν οι Κοστέλ Παντίλιμον (δανεικός από την Νότιγχαμ Φόρεστ), Νταβίδ Ακιντόλα (δανεικός από την Μίντιλαντ) και Μάριος Στυλιανού (δανεικός από την Ανόρθωση), με τον Ρουμάνο τερματοφύλακα να αντικαθιστά τον τραυματία Φαμπιάνο στο ρόστερ της Ομόνοιας.

Στην περσινή χειμερινή μετεγγραφική περίοδο στο ρόστερ των πρωταθλητών εντάχθηκαν οι Μάρκο Τσέποβιτς και Κάσπερ Χοράσκα. O Σέρβος επιθετικός κάλυψε την κενή θέση που υπήρχε στο ρόστερ, ενώ ο Πολωνός τερματοφύλακας εγγράφηκε στον κατάλογο Β.

Οι δυόμιση μήνες που απομένουν έως τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι μπόλικο διάστημα ώστε να αναθεωρηθούν πολλά, όμως η εικόνα της Ομόνοιας έως τώρα στη σεζόν «φωνάζει» ότι το «τριφύλλι» θα χρειαστεί μεγαλύτερη ενίσχυση, σε σχέση με τις προηγούμενες δύο χειμερινές περιόδους. Η μία από τις τέσσερις προσθήκες είναι ήδη γνωστή. Ο Έρνεστ Ασάντε μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο Γκανέζος επιθετικός θα είναι απόλυτα έτοιμος μέσα Νοεμβρίου και θα αποτελέσει την πρώτη «μετεγγραφή» της Ομόνοιας τον Ιανουάριο. Για την εγγραφή του επιβάλλεται να διαγραφεί άλλος ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, όπως και για κάθε άλλη προσθήκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ