aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Προσλαμβάνει άμεσα προπονητή, κούρσα με φαβορί τον Αυγουστή!

Ομόνοια: Προσλαμβάνει άμεσα προπονητή, κούρσα με φαβορί τον Αυγουστή!

Για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν η Ομόνοια βρίσκεται στην αναζήτηση προπονητή. Ο Γιανίκ Φερέρα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των πρασίνων, με το «τριφύλλι» να ανακοινώνει το πρωί της Δευτέρας (6/2) το διαζύγιο με τον Βέλγο προπονητή.

Την ευθύνη των προπονήσεων στο «Ηλίας Πούλλος» θα έχει από σήμερα ο Μάριος Νικολάου, ο οποίος ήταν στο τεχνικό επιτελείου της Ομόνοιας. Οι πράσινοι άρχισαν τη διαδικασία εξεύρεσης νέου προπονητή και προσανατολίζονται σε επιλογή με Κύπριο προπονητή για συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, μετά το διαζύγιο του Σωφρόνη Αυγουστή με την Καρμιώτισσα, φαίνεται πως το όνομα του Κύπριου τεχνικού είναι ψηλά στη λίστα των υποψηφίων. Αν και η αποχώρηση του Αυγουστή από την ομάδα των Άνω Πολεμιδιών δεν σχετίζεται με τις εξελίξεις στην Ομόνοια (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) οι πράσινοι βλέπουν πολύ «ζεστά» το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον 45χρονο τεχνικό. Στην κούρσα για τη διαδοχή του Φερέρα βρίσκεται και ο Κώστας Καϊάφας, ενώ φημολογήθηκαν και τα ονόματα των Ηλία Χαραλάμπους, Νεντίμ Τούτιτς και Άκη Ιωακείμ.

Το αργότερο μέχρι αύριο θα παρθεί οριστική απόφαση και πολύ πιθανόν η Ομόνοια θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της, στο παιχνίδι της Παρασκευής (10/2) με τον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ