aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Προπόνηση με Ζαρκίνιο (video)

Ομόνοια: Προπόνηση με Ζαρκίνιο (video)

Με τον Ζαρκίνιο Αντόνια να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της Ομόνοιας, συνεχίστηκε το πρωί η προετοιμασία της Ομόνοιας στο «Ρέμες». Ο Ολλανδός εξτρέμ θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ώστε το συντομότερο να φθάσει στα επίπεδα των συμπαικτών του.

Το ίδιο θα γίνει και με τον Γουίλιαμ Σοάρες, που από την Πέμπτη βρίσκεται με την ομάδα, πέρασε από την διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και να αρχίσει προπονήσεις.

Η προετοιμασία των πρασίνων θα συνεχιστεί αύριο και πάλι με διπλή προπόνηση. Επόμενο φιλικό είναι ορισμένο για τη Δευτέρα με τη Ζαγκλέμπιε Πολωνίας. Η αποστολή της Ομόνοιας θα επιστρέψει στην Κύπρο ξημερώματα Τετάρτης. Πρώτο φιλικό στην Κύπρο, το Σάββατο 5 Αυγούστου με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.

Δείτε βίντεο από την προπόνηση:

Οπαλένιτσα: Πρωινή προπόνηση 27.07.17 #OMONOIA

A post shared by AC Omonia Nicosia (@acomonianicosia) on

Η Ομόνοια επίσης ενημέρωσε πως θα λειτουργήσει συνεργείο έκδοσης εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 τις πιο κάτω μέρες:

– ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας: Τετάρτη (02/08), 18:00 – 20:00 (σύλλογο Αναγέννησης, οδός Πλατείας Αγίου Ιωάννου 22, 99409608)

– ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού: Πέμπτη (03/08), 18:00 – 20:00 (στον σύλλογο Αναγέννηση Προσφύγων, οδός Αγίου Αντωνίου, 25369724)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ