aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρόοδος μεν, αλλά…

Ομόνοια: Πρόοδος μεν, αλλά…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το τέλος του α’ γύρου βρίσκει την Ομόνοια να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, όσους και ο Απόλλων που είναι στην 4η θέση, λόγω του αποτελέσματός στον μεταξύ των δυο ομάδων αγώνα. Είχε νικήσει με 2-1 στο Τσίρειο. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και ιδιαίτερα την τελευταία πενταετία, ο απολογισμός της Ομόνοιας είναι ο καλύτερος.

Παρουσιάζει ελαφρά πρόοδο, όμως το βήμα που έκανε είναι σημειωτόν. Για πρώτη φορά είναι στην 5η θέση σε σχέση με τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν που ήταν σε όλες στην 6η θέση. Όσον αφορά σε συγκομιδή βαθμών, μετρά 24 και είναι οι ίδιοι με της σεζόν 2013-14, με απολογισμό 7 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες. Τότε είχε καλύτερο συντελεστή τερμάτων, μετρούσε 25 υπέρ και 10 κατά, σε σχέση με φέτος που πέτυχε 23 και δέχθηκε 17.

Σε σχέση με τις δυο προηγούμενες σεζόν, η Ομόνοια είναι στο +4 και +5 αντίστοιχα, όσον αφορά στην βαθμολογική συγκομιδή. Δηλαδή, 24 βαθμούς φέτος έναντι 20 και 19 την αντίστοιχη περίοδο, στην περσινή και προπέρσινη σεζόν.

Τα τελευταία χρόνια η Ομόνοια ανεβάζει στροφές στον β’ γύρο και αυτό προσδοκούν ότι θα γίνει και φέτος, βελτιώνοντας τα στατιστικά της, τη βαθμολογική της θέση και κυρίως υλοποιώντας τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ