aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Προμηνύεται «καυτή» εβδομάδα για προπονητή και αποχωρήσεις

Ομόνοια: Προμηνύεται «καυτή» εβδομάδα για προπονητή και αποχωρήσεις

Σήμερα (19/5) είναι το τελευταίο ματς της Ομόνοιας στη σεζόν. Από τη Δευτέρα αρχίζουν οι διακοπές των ποδοσφαιριστών, με αρκετούς απ’ αυτούς να καλούνται να λύσουν το συμβόλαιό τους με τον Σύλλογο.

Η επόμενη εβδομάδα προμηνύεται «καυτή» για τους πράσινους, κυρίως στο κεφάλαιο των αποχωρήσεων των παικτών αλλά και σε αυτό του προπονητή. Η (διαφαινόμενη) αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο των πρασίνων πιθανόν να φέρει νέα δεδομένα στο στρατόπεδο της Ομόνοιας. Το Δ.Σ. σε συνεργασία με τον Νεόφυτο Λάρκου θα αρχίσουν το ψάξιμο ώστε να εντοπίσουν τον αντικαταστάτη του Ελλαδίτη κόουτς και αυτό θα αποτελέσει προτεραιότητα.

Παράλληλα, η Ομάδα Προγραμματισμού είναι σε ανοικτή γραμμή με τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει. Παράλληλα, είναι πιθανό να προκύψουν και συμφωνίες, με μια απ’ αυτές να είναι με τον Τιάγκο, ενώ ίσως γίνει συνάντηση και με τη Νέα Σαλαμίνα για τον Κορέια. Ο Νεόφυτος Λάρκου καιο Σίμος Ταραπουλούζης αξιολογούν και άλλες περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί ή που ενδιαφέρουν, τόσο από την κυπριακή αγορά όσο και από το εξωτερικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ