aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρόλαβε το αεροπλάνο o Γκέτσε, θετικός στον κορωνοϊό άλλος ένας παίκτης

Ομόνοια: Πρόλαβε το αεροπλάνο o Γκέτσε, θετικός στον κορωνοϊό άλλος ένας παίκτης

Με αρκετές απουσίες έρχεται στην Κύπρο η Αϊντχόφεν. Η επόμενη αντίπαλος της Ομόνοιας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αναμένεται το μεσημέρι στο νησί μας, χωρίς τους Ντένζελ Ντάμφρις, Κόντι Γκάκπο, Πάμπλο Ροσάριο, Τίμο Μπάουμγκαρτλ, Μαξίμ Ντελάνγκε και Ζοέλ Πίροε, όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τους Ολλανδούς, ούτε και ο Βιεργκένερ (θεωρείται σημαντικό γρανάζι της ομάδας καθώς αγωνίστηκε σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και δύο στην Ευρώπη) θα ταξιδέψει αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Αντίθετα το… αστέρι της Αϊντχόφεν, Γκέτσε, που ήταν αμφίβολος, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Εκτός πλάνου, πέραν από τους παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, είναι επίσης οι τραυματίες Φαν Τζίνκελ, Γκουτέρες, Ρομέρο και Ομπίσμπο.

Αναμφίβολα αυτές οι μαζεμένες απουσίες δεν αποπροσανατολίζουν την Ομόνοια, καθώς οι Ολλανδοί παραμένουν το φαβορί στο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι πράσινοι υπενθυμίζουμε ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Τετάρτης στο «Ηλίας Πούλλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ