aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Προανήγγειλε τα νέα για Χριστοφή ο Δημητρίου, τι είπε για Μποτεάκ

Ομόνοια: Προανήγγειλε τα νέα για Χριστοφή ο Δημητρίου, τι είπε για Μποτεάκ

Την πεποίθηση πως θα διεξαχθεί ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες εξέφρασε μιλώντας στην κάμερα της Primetel ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας. Ο Αντρέας Δημητρίου αναφέρθηκε στην ίωση του Έρικ Μποτεάκ που του στέρησε τη συμμετοχή στο ντέρμπι, ενώ προανήγγειλε για μετά το τέλος του ντέρμπι την επίσημη θέση των «πρασίνων» για τον Δημήτρη Χριστοφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Είναι ότι καλύτερο να γίνονται παιχνίδια σε γεμάτες κερκίδες, αθλητοπρέπεια και ενθουσιασμό ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες. Είμαστε χαρούμενοι που συμβάλουμε και εμείς να διεξάγονται τέτοιοι αγώνες και ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά και να αναδείξουμε την πλευρά του ποδοσφαίρου θέλουμε να βλέπουμε».

Διαβάστε επίσης: Χωρίς τον Μποτεάκ κόντρα στην Ανόρθωση (ενδεκάδα)

Για την απουσία του Μποτεάκ: «Έχει ίωση, ταλαιπωρείται εδώ και μέρες. Προσπάθησε και ο παίκτης να την ξεπεράσει, όμως δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός».

Για το θέμα με τον Δημήτρη Χριστοφή, ποια είναι η θέση της Ομόνοιας: «Αντιλαμβανόμαστε το ενδιαφέρον του κόσμου. Θα τοποθετηθούμε μετά το τέλος του αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ