aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια-Primetel: Θα πορευτούν μαζί!

Ομόνοια-Primetel: Θα πορευτούν μαζί!

Το κεφάλαιο Cyta έκλεισε πριν καν ανοίξει για την Ομόνοια. Είναι γνωστά τα γεγονότα και η θέση των δυο πλευρών και το οριστικό ναυάγιο. Πλέον, ο σύλλογος της Λευκωσίας στράφηκε και πάλι στην Primetel με την οποία έως τώρα είχε πολύ καλή συνεργασία. Συζητούν το ενδεχόμενο της πρόωρης επέκταση της συνεργασίας τους και για την τριετία 2019-22, με την προοπτική να φθάσει έως το 2024.

Παρόλο που ο Αντώνης Τζιωνής δεν θέλησε να αναφερθεί συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, είπε: «Ναι, είμαστε στα σκαριά για νέα συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματά μας». Δεν επεκτάθηκε στο όλο ζήτημα αφού μετά το ναυάγιο με τη Cyta, στην Ομόνοια θέλουν να είναι βέβαιοι για τη νέα συμφωνία, με την υπογραφή συμβολαίου και ακολούθως να προχωρήσουν στην επισημοποίηση.

Η προσφορά της Primetel, που έγινε προτού προκύψει αυτή της Cyta, δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί. Θα κυμαίνεται στα επίπεδα της τριετίας 2016-19, δηλαδή €1.750.000 το χρόνο. Αυτό που «καίει» περισσότερο την Ομόνοια, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι η προκαταβολή.

Σίγουρα η Primetel δεν είναι σε θέση να καταβάλει μεγάλο ποσό, λόγος που ώθησε τους διοικούντες την Ομόνοια να στραφούν στη Cyta προ εβδομάδων (είχαν συμφωνήσει για €600.000). Ωστόσο, όποιο κι αν είναι το ποσό που θα λάβει η Ομόνοια ως προκαταβολή με την επέκταση της συνεργασίας της με την Primetel, θα δώσει μεγάλη ανάσα.

Άλλωστε, οι πράσινοι «καίγονται» για λεφτά, ώστε να τακτοποιήσουν άμεσες ανάγκες (προκαταβολή για μετεγγραφές, αποζημίωση για τερματισμό συμβολαίων και άλλα). Σύντομα αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις και εκτός απροόπτου υπογραφές και ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας των δυο μερών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ