aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Πρέπει να ρίξει χρήμα για Ζαΐλσον

Oμόνοια: Πρέπει να ρίξει χρήμα για Ζαΐλσον

Μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που αποκτήθηκαν το περασμένο Καλοκαίρι και ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της ομάδας.

Οι πλείστες επιλογές που έγιναν από τον Πάμπο Χριστοδούλου και την επιτροπή προγραμματισμού του «τριφυλλιού» απέτυχαν παταγωδώς με συνέπεια τις τραγικές επιδόσεις του λαοφιλούς σωματείου στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ένας εξ αυτών που ικανοποίησανκαι υπάρχει επιθυμία παραμονής του και τη νέα σεζόν είναι ο Ζαΐλσον Αραούζο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Με την υπογραφή… το νερό στ’ αυλάκι

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ αγωνίζεται φέτος στην Ομόνοια με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Γκρέμιο Ανάπολις, όμως η Ομόνοια έχει το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του εφόσον καταβάλει ένα ποσό στην βραζιλιάνικη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Πρωταθλήτρια η Ομόνοια!

Πληροφορίες του goal.com.cy αναφέρουν ότι το ποσό (εφταψήφιος αριθμός) που μπήκε στο συμφωνητικό μεταξύ Ομόνοιας και Γκρέμιο Ανάπολις δεν είναι μεν απαγορευτικό για την Ομόνοια, εντούτοις δεν είναι και ευκαταφρόνητο.

Εκτός απροόπτου η Ομόνοια θα βάλει το χέρι στην τσέπη και θα πληρώσει για να κρατήσει τον Ζαΐλσον και τη νέα χρονιά στο «Ηλίας Πούλλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ