aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πράσινη κορυφή για πρώτη φορά φέτος!

Ομόνοια: Πράσινη κορυφή για πρώτη φορά φέτος!

Γαλαζοκίτρινο βάφτηκε το ντέρμπι της Λεμεσού ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα (2-1) όμως πέραν της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ χαμογέλασε και η Ομόνοια. Μπορεί η πρωτιά στη βαθμολογία αυτή την στιγμή να μην σημαίνει απολύτως τίποτα, όμως το γεγονός ότι οι πράσινοι για πρώτη φορά από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος θα είναι στο ρετιρέ με το πέρας μίας αγωνιστικής δεν μπορεί να αγνοηθεί!

Η επιτυχία των πρασίνων επί του Ερμή με 2-0 και το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Λεμεσού έστειλε το «τριφύλλι» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 53 βαθμούς, ένα περισσότερο από τη δεύτερη ΑΕΛ και δύο από τον τρίτο Απόλλωνα.

Στο φετινό πρωτάθλημα τη… μερίδα του λέοντος, όσον αφορά την πρωτιά στη βαθμολογία μετά το τέλος μιας αγωνιστικής κατέχει ο Απόλλων, ο οποίος έχει αναπαυτεί στην κορυφή τις 15 από τις 24 αγωνιστικές. Ακολουθούν ΑΕΛ και Ανόρθωση, που κατείχαν την πρωτιά σε πέντε και τρεις αγωνιστικές αντίστοιχα, ενώ και η ΑΕΚ είχε βρεθεί στην πρώτη θέση μια φορά.

Στόχος της Ομόνοιας είναι η παρθενική της παρουσία στην πρώτη θέση να κρατήσει μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ