aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Πού κατέληξαν οι «πατάτες» του Γκόμεθ

Oμόνοια: Πού κατέληξαν οι «πατάτες» του Γκόμεθ

Μόλις δύο ποδοσφαιριστές από τους 16 που «κουβάλησε» το Καλοκαίρι του 2018 στην Ομόνοια ο Άνχελ Γκόμεθ επιβίωσαν στο «Ηλίας Πούλλος». Ζόρντι Γκόμεθ και Κριστιάν Μανρίκε απέδειξαν κατά την περσινή σεζόν ότι αξίζουν να φοράνε τη φανέλα της Ομόνοια και μάλιστα στον πρώτο έγινε πρόωρη επέκταση συμβολαίου παρά το γεγονός ότι ηλικιακά είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Δανεικοί παραχωρήθηκαν οι Κρις Μόντες και Νταβίδ Ραμίρες, ενώ οι υπόλοιποι κούνησαν μαντήλι. Μερικοί εξ αυτών «μάτωσαν» το ταμείο της Ομόνοιας με αποζημιώσεις, όμως ήταν ένα αναγκαίο κακό που έπρεπε να διαχειριστεί ο Νεόφυτος Λάρκου σε συνεργασία με τη διοίκηση.

Το θετικό για το «τριφύλλι» είναι ότι με υπομονή και επιμονή έγινε η εκκαθάριση στο ρόστερ των πρασίνων. Πάντως, μια ματιά στον πιο κάτω πίνακα, στον οποίο καταγράφονται οι ομάδες στις οποίες αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές που έφερε στην Ομόνοια ο Άνχελ Γκόμεθ αρκεί για να επιβεβαιωθεί το γεγονός ότι ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής απέτυχε.

Παίκτης Ομάδα Χώρα
Αλμπέρτο Λόρα Μαρίνο Ισπανια
Τόμας Μεχίας Μίντλεσμπρο Αγγλία
Μίκαελ Γκαφούρ FC Ανδόρα Ισπανία
Σάσα Ζίβετς Ζάγκλεμπι Λούμπιν Πολωνία
Χουάν Εντρένα Μελίγια Ισπανία
Κρις Μόντες* Μπανταλόνα Ισπανία
Xόρχε Ενρίκες Σαλαμάνκα Ισπανία
Νταβίδ Ραμίρες* Σαμπρίσα Κόστα Ρίκα
Χουάν Αλμπίν Ράμπλα Τζούνιορς Ουρουγουάη
Ίσμα Λόπες Τενερίφη Ισπανία
Τζόρταν Γκρίνιτζ Μπανταχόθ Ισπανία
Mάρκο Μότα χωρίς ομάδα
Ραούλ Λοέ χωρίς ομάδα
Φράνιο Πρετσέ Καρπάτι Ουκρανία

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ