aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πόσους μπόμπιρες χωρά ο σάκος του Μπεργκ

Ομόνοια: Πόσους μπόμπιρες χωρά ο σάκος του Μπεργκ

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η διακοπή του πρωταθλήματος αποτελεί βάλσαμο για την Ομόνοια, μετά τα συνεχή ματς με Αραράτ/Αρμενία (1-0 παρ.), Πάφο (2-2), Λέγκια (2-0 παρ.) και Καρμιώτισσα (1-0). Όχι μόνο επειδή πέρασε από σειρά απαιτητικών αναμετρήσεων, μα πολύ περισσότερο διότι τα πιο δύσκολα έπονται. Σε διάστημα 17 ημερών θα δώσει τρία ντέρμπι στην Κύπρο και δύο ή τρία υψίστης σημασίας ευρωπαϊκά ματς, με κύριο στόχο την πρώτη παρουσία της σε όμιλο διοργάνωσης της UEFA.

Στο πρόγραμμα που ακολουθεί λοιπόν θα φανεί ακόμα περισσότερο «πόσα απίδια χωρά ο σάκος» σχετικά με το βάθος του ρόστερ. Στα ματς πρωταθλήματος, ο Χένινγκ Μπεργκ εμπιστεύτηκε τους μπόμπιρες: Μαρίνο Τζιωνή (2 συμ., 165′), Λοΐζο Λοΐζου (2, 156′), Νικόλα Παναγιώτου (1, 95′), Χαράλαμπο Χαραλάμπους (1, 95′) και Κωνσταντίνο Βενιζέλου (1, 95′).

Το ερώτημα λοιπόν είναι αν θα εφαρμόσει στον ίδιο βαθμό το rotation, ρίχνοντας τους μικρούς στα ντέρμπι, αφού προς το παρόν πρώτιστος στόχος είναι η Ευρώπη. Είναι απόφαση που θα ζυγίσει πολύ ο Νορβηγός, με δεδομένο ότι απέναντι στην Πάφο χάθηκαν βαθμοί, ενώ το «τριφύλλι» φλέρταρε με την γκέλα κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: «Κλείδωσε» η απόφαση για τη μία μετεγγραφή

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας της Λευκωσίας. Στις 12 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Λίγες ημέρες μετά (16/9) θα φιλοξενήσει τον Ερυθρό Αστέρα στο ΓΣΠ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Έπειτα, στις 19 ή στις 20 του ίδιου μήνα θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, ενώ αν αποκλείσει τους Σέρβους το «μενού» λέει: Πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς (23/9) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Ορίστηκε η μέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα

Αν αποκλειστεί όμως στον 3ο γύρο από την ομάδα του Βελιγραδίου, μετά την ΑΕΚ θα πάρει λίγες ανάσες έως την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (26-27/9). Αμέσως μετά, είτε θα δώσει τη ρεβάνς με τους ερυθρόλευκους στο ΓΣΠ (29/9) είτε θα αγωνιστεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ (1/10) με αντίπαλο που θα μάθει αργότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ