aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Πώς μοίρασε το «καρπούζι» ο Μπεργκ και η «αγαπημένη» τριάδα

Oμόνοια: Πώς μοίρασε το «καρπούζι» ο Μπεργκ και η «αγαπημένη» τριάδα

20 ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε ο Χένινγκ Μπεργκ στα εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε έως τώρα η Ομόνοια. Το «διπλό» ταμπλό Κύπρος – Ευρώπη οδήγησε τον Νορβηγό στην απόφαση για ροτέισον, κάτι που διαφαίνεται στον χρόνο συμμετοχής των παικτών, έστω κι αν εξ αρχής λέχθηκε πως προτεραιότητα είναι οι εγχώριες διοργανώσεις.

Μόνο οι Φαμπιάνο και Λέσγιακς ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι στα εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ σε όλα τα ματς έπαιξαν επίσης οι Γιούστερ, Ζαχαρίου, Τσέποβιτς και Λοΐζου, οι οποίοι πήραν έξι φορές φανέλα βασικού.

Όσο για τους «αγαπημένους» του Μπεργκ; Δηλαδή, αυτούς που κατέγραψαν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής (σύμφωνα με τα στατιστικά της ΚΟΠ που προσμετρά και τον χρόνο καθυστέρησης), πρόκειται για τους Φαμπιάνο, Λέσγιακς, Λοΐζου, οι οποίοι ξεπερνούν το όριο των 600 αγωνιστικών λεπτών, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Γιούστε και Μπασιρού.

Αναλυτικά οι συμμετοχές και τα λεπτά που κατέγραψαν στο πρωτάθλημα οι παίκτες της Ομόνοιας

1
 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ