aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πονάει (ακόμα) το πόδι του ο Λοΐζου

Ομόνοια: Πονάει (ακόμα) το πόδι του ο Λοΐζου

Χωρίς τον Λοΐζο Λοΐζου θα ταξιδέψει— εκτός συγκλονιστικού απροόπτου— η Ομόνοια στο Βέλγιο, για το πρώτο ραντεβού με τη Γανδη, στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Κύπριος διεθνής μεσοεπιθετικός δεν ήταν στην αποστολή του αγώνα Σούπερ Καπ με τον Απόλλωνα και η επίσημη ενημέρωση από το «τριφύλλι» ήταν ότι ο 19χρονος εξτρέμ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Το σκηνικό από τότε δεν έχει διαφοροποιηθεί, καθώς ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός συνεχίζει να προπονείται ατομικά και ως εκ τούτου δύσκολα θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα των πρασίνων.

Το σκηνικό σχετικά με την επόμενη ημέρα σε ότι αφορά το μέλλον του Λοΐζου στο «Ηλίας Πούλλος» παραμένει θολό και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει μετά βεβαιότητας την κατάληξη του σίριαλ. Το δεδομένο είναι πως το συμβόλαιο του 19χρονου ποδοσφαιριστή με την Ομόνοια εκπνέει το Καλοκαίρι του 202 και στο τραπέζι υπάρχει η πρόταση των κυπελλούχων για επέκταση της συνεργασίας τους έως το Μάη του 2026.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ