aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πονά στη μέση ο Μότα, αλλά δεν τον πιέζουν

Ομόνοια: Πονά στη μέση ο Μότα, αλλά δεν τον πιέζουν

TOY XΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο Μάρκο Μότα είναι ο μοναδικός από τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα τρία φιλικά παιχνίδια επί πολωνικού εδάφους, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνεται στη μέση, με την κατάστασή του ωστόσο να μην εμπνέει ανησυχία.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Η μπίλια γυρίζει για τη 15η θέση

Προς το παρόν ο Ιταλός δεξιός μπακ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς και στην πορεία αναλόγως από το πώς θα αισθάνεται θα πράξει. Επί της παρούσης, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την επάνοδό του στο πρόγραμμα προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα, αν και στο «τριφύλλι» θέλουν να ελπίζουν ότι θα είναι έτοιμος το συντομότερο, ούτως ώστε να μπει σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης και να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Διαβάστε επίσης: Τα «πειράματα» και ο… σύμμαχος του Ολίβα

Στο «τριφύλλι» δεν πρόκειται να πιέσουν τον παίκτη, ο οποίος επιβάλλεται να ακολουθήσει κατά γράμμα το ατομικό πρόγραμμα που θα τον φέρει το συντομότερο στην αγωνιστική δράση. Και πρωτίστως, θα είναι υγιής ώστε να προσφέρει τα αναμενόμενα στα επίσημα παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ