aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πλησιάζουν οι επόμενες μετεγγραφές

Ομόνοια: Πλησιάζουν οι επόμενες μετεγγραφές

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια σχετική καθυστέρηση παρατηρείται στην υλοποίηση των επόμενων μετεγγραφών, που θα γεμίσουν πιο πολύ το ρόστερ της Ομόνοιας. Ωστόσο, δεν ανησυχεί η Ομάδα Προγραμματισμού αφού θεωρεί πως υπάρχει ο χρόνος για προσθήκες. Παράλληλα οι ενέργειες είναι συνεχείς για να υλοποιηθούν μετεγγραφές και απ’ ό,τι διαφαίνεται δεν είναι μακριά οι επόμενοι μετεγγραφικοί στόχοι. Παρόλο που τηρείται σιγή ιχθύος, ενδεχομένως κάποιοι στόχοι να μην καρποφόρησαν, με αποτέλεσμα να χαθεί λίγος χρόνος.

Διαβάστε επίσης: Γκόμες: «Μου αρέσει να “πολεμάω” για κάτι μεγάλο…»

Την ώρα που υπάρχει λίστα με υποψήφιους για κάθε θέση, αξιολογούνται κι άλλοι ποδοσφαιριστές που προκύπτουν συνεχώς μέσα από προτάσεις και σύντομα θα ληφθεί απόφαση, τόσο για αριστερό μπακ όσο και αριστερό εξτρέμ. Ο πήχης και γι’ αυτές τις περιπτώσεις τέθηκε ψηλά και μόνο αν η Ομάδα Προγραμματισμού είναι σίγουρη για την κάθε επιλογή, θα θελήσει να συνάψει συνεργασία με τους εκλεκτούς.

Πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Πολωνία, την προσεχή Τρίτη, θα γίνει προσπάθεια να υλοποιηθεί άλλη μια μετεγγραφή ίσως και δύο. Για την επίθεση δεν υπάρχει βιασύνη και η απόφαση για τον εκλεκτό θα ληφθεί στην πορεία, πιθανότατα με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο. Θα γίνει άλλη μια προσθήκη, πιθανότατα επιτελικού μέσου, ενώ ίσως προκύψουν άλλες 1-2 μετεγγραφές ποδοσφαιριστών για τον κατάλογο Β.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ