aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πλησιάζει το «δέκα το καλό», προβάρει τα πράσινα ο Ζαχαρίου

Ομόνοια: Πλησιάζει το «δέκα το καλό», προβάρει τα πράσινα ο Ζαχαρίου

Ο επιτελικός μέσος που έψαχνε εδώ και καιρό η Ομόνοια είναι προ των πυλών. Πληροφορίες φέρουν τους πράσινους να έχουν έλθει πολύ κοντά σε συμφωνία με ποδοσφαιριστή που το όνομά του βρισκόταν στους βασικούς υποψηφίους.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που πληροί τα κριτήρια που τέθηκαν για τη συγκεκριμένη θέση και φαντάζει ως ικανός να κάνει τη διαφορά. Απομένουν λεπτομέρειες για να επέλθει συμφωνία και η Ομόνοια να είναι σε θέση να ανακοινώσει τη μετεγγραφή.

Από εκεί και πέρα, θέμα χρόνου είναι η οριστικοποίηση της μετεγγραφής του Παναγιώτη Ζαχαρίου από τον Ολυμπιακό στην Ομόνοια. Τις τελευταίες ώρες σημειώθηκαν σημαντικές εξελίξεις, με τους πράσινους να φθάνουν μιαν ανάσα από τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Πλησιάζουν ακόμη περισσότερο στα «θέλω» των μαυροπρασίνων και απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή και ο 25χρονος επιθετικός να μετακομίσει στο «Ηλίας Πούλλος». Ο Μπεργκ πιστεύει στις δυνατότητες του Ζαχαρίου, που θα δώσει μεγαλύτερο βάθος στην επιθετική γραμμή. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται και στα δύο άκρα, ενώ αν κριθεί ανάγκη μπορεί να καλύψει και τη θέση στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ