aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πλήρωσε το κενό με γκολ

Ομόνοια: Πλήρωσε το κενό με γκολ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η επικράτηση της Ομόνοιας ήταν σχεδόν ολοκληρωτική απέναντι στον Άρη. Λέμε «σχεδόν» αφού υπήρξε ένα κενό διάστημα για ένα 10λεπτο περίπου στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου το οποίο πλήρωσε και πάλι με γκολ.

Στην πρώτη του ευκαιρία εντός στόχου ο αντίπαλός της πέτυχε γκολ (48’). Άγχωσε για λίγο τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», που παραλίγο να βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο, στην ευκαιρία του Γιούσεφ (55’) με τον Παναγή να λέει «όχι».

Σαφώς και δεν μπορεί μια ομάδα για 90 λεπτά να είναι μπροστά, θα δημιουργήσει και ο αντίπαλος ευκαιρίες ή προϋποθέσεις. Ωστόσο, το δυστύχημα για την Ομόνοια είναι ότι συνήθως πληρώνει με γκολ τα λάθη της, όπως έγινε και προχθές. Όταν ο Άρης θέλησε να πιέσει ψηλά, δυσκόλεψε την οργάνωση της ομάδας του Κάρβερ, απόρροια το γκολ και η κλασική ευκαιρία.

Πάλι καλά που οι πράσινοι απάντησαν άμεσα με γκολ, κάνοντας το 3-1 και «σκοτώνοντας» τις όποιες ελπίδες του αντιπάλου της. Ήταν το όγδοο από τα εννιά παιχνίδια πρωταθλήματος που η Ομόνοια δέχεται γκολ.

Μόνο με την Ανόρθωση κατάφερε να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της. Τα 11 γκολ παθητικό είναι πάρα πολλά και είναι ο βασικός λόγος που οι πράσινοι μετρούν απώλεια 9 βαθμών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ