aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πληρώνει όλα τα έξοδα του ταξιδιού στην Αθήνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ομόνοια: Πληρώνει όλα τα έξοδα του ταξιδιού στην Αθήνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Την ευκαιρία που έψαχνε για να μετρήσει δυνάμεις απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο βρήκε η Ομόνοια. Οι πράσινοι προσπάθησαν να έρθουν σε συμφωνία με ξένες ομάδες για διευθέτηση φιλικού αγώνα στην Κύπρο, όμως πέραν της Ζαλαεγκερζέγκι Ουγγαρίας (προηγούμενη ομάδα του Φάνου Κατελάρη) δεν προέκυπτε θετική απάντηση.

Η πρόταση του Ολυμπιακού Πειραιώς για διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης την ερχόμενη Τετάρτη (29/7) δεν μπορούσε να απορριφθεί από την Ομόνοια, έστω και αν οι πράσινοι θα παίξουν 24 ώρες αργότερα, δηλαδή την Πέμπτη (30/7) με τους Ούγγρους στο ΓΣΠ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα «χωρίσει» στα δύο το ρόστερ και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Προφανώς οι λεγόμενοι βασικοί παίκτες θα παίξουν στο ματς με τον Ολυμπιακό, αφού οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν πρόβα τζενεράλε για τον επαναληπτικό με την Γουλβς στις 6 Αυγούστου για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Δεν επαναδιεκδικεί o Λώρης Κυριάκου, στο προσκήνιο ο Αργυρίδης

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν στην Ελλάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενημέρωσε την πλευρά της Ομόνοιας ότι προτίθεται να καλύψει όλα τα έξοδα του «τριφυλλιού» για τη μετάβαση και διαμονή στην Αθήνα. Προϋπόθεση για να γίνει η αναμέτρηση της Ομόνοιας με τον Ολυμπιακό είναι να μην προκύψει ανατροπή με το θέμα του τελικού κυπέλλου Ελλάδος, κάτι που δεν φαντάζει εφικτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ