aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πληρώνει για Κύπριο παίκτη οκτώ χρόνια μετά!

Ομόνοια: Πληρώνει για Κύπριο παίκτη οκτώ χρόνια μετά!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

H Ομόνοια είναι έτοιμη να βάλει το χέρι στην τσέπη να πληρώσει τη Νέα Σαλαμίνα και να ντύσει στα πράσινα τον Γιάννη Κούσουλο. Η διοίκηση του τριφυλλιού κτύπησε εκ νέου την πόρτα της προσφυγικής ομάδας με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στο ποσό της μετεγγραφής και πλέον αυτό που απομένει για να πέσουν οι υπογραφές είναι να συμβεί το ίδιο και μεταξύ της Ομόνοιας με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή.

Οι πράσινοι ουδέποτε έπαψαν να ενδιαφέρονται για τον πολυθεσίτη διεθνή. Περίμεναν την κατάλληλη στιγμή και έκαναν την κίνηση τους, η οποία αυτή τη φορά θα είναι αποτελεσματική και ο αρχηγός της Σαλαμίνας που πρόλαβε σε νεαρή ηλικία να καταγράψει πέραν από 100 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα θα μετακομίσει, εκτός απροόπτου, στο «Ηλίας Πούλλος».

Ο Σταύρος Παπασταύρου κάνει πράξη την επιθυμία του να στελεχώσει με Κύπριους ποδοσφαιριστές το ρόστερ της Ομόνοιας. Οι πράσινοι θέλουν να «μπολιάσουν» την ομάδα με ντόπιους παίκτες και ο Κούσουλος είναι μια περίπτωση με παρόν και μέλλον που μπορεί να προσφέρει πολλά.

Διαβάστε επίσης: Επανήλθε και «κλείνει» Κούσουλο

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός (μπορεί να αγωνιστεί και ως ανασταλτικός μέσος) είναι ο πρώτος Κύπριος έπειτα από οκτώ χρόνια (!) για τον οποίο η Ομόνοια θα πληρώσει άλλη ομάδα με εξαψήφιο αριθμό χρημάτων ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Τελευταία μετεγγραφή Κύπριου ποδοσφαιριστή έναντι χρημάτων ήταν αυτή της Ανδρέα Αβραάμ το 2010 από τον Απόλλωνα στην Ομόνοια. Φυσικά, τότε η Ομόνοια έριχνε το χρήμα αλόγιστα. Οι πράσινοι είχαν πληρώσει 850 χιλιάδες ευρώ στην ομάδα της Λεμεσού για να πάρουν στο Γέρι τον Αραδιππιώτη ποδοσφαιριστή, ενώ δύο χρόνια ενωρίτερα είχε προηγηθεί η μετεγγραφή του Δημήτρη Χριστοφή από την Ένωση στην Ομόνοια που ξεπέρασε τις 850 χιλιάδες ευρώ.

Σαφώς και η αγορά του Γιάννη Κούσουλου θα κοστίσει στην Ομόνοια πολύ λιγότερα χρήματα, για να ακριβολογούμε δεν φτάνει ούτε καν το 1/3 του κόστους μεταγγραφής των Χριστοφή και Αβραάμ, δεν παύει, όμως, να καταγράφεται (αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο) ως η πρώτη αγορά Κύπριου ποδοσφαιριστή από την Ομόνοια μετά το 2010.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ