aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πληροφορίες για τα εισιτήρια

Ομόνοια: Πληροφορίες για τα εισιτήρια

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (03/12) η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Ομόνοιας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Η προπώληση το Σάββατο θα γίνεται από τα εκδοτήρια «Ομόνοια-Primetel» και μέσω του Online Ticketing και θα ολοκληρωθεί στις 12:00. Τα ταμεία και οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 15:00. Η αρίθμηση των εισιτηρίων ισχύει κανονικά.

Στα ταμεία του σταδίου, θα υπάρχουν εισιτήρια: Κάτω Διάζωμα Δυτικής: Κανονικά (Περιορισμένος αριθμός). Άνω Διάζωμα Δυτικής: Κανονικά, Μαθητικά (Περιορισμένος αριθμός). Ανατολική: Κανονικά, Μαθητικά (Περιορισμένος αριθμός). Βόρεια: Κανονικά

Για τα παιδικά εισιτήρια αγώνα ισχύουν τα ακόλουθα: Θα δίνονται δωρεάν στις εισόδους του σταδίου, σε παιδιά κάτω των 12 χρονών. Διαθέσιμα παιδικά εισιτήρια αγώνα υπάρχουν για το Άνω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας, για την Ανατολική κερκίδα και για τη Βόρεια κερκίδα. Η διάθεση των παιδικών εισιτηρίων αγώνα θα γίνεται στις εισόδους του σταδίου, την ημέρα του αγώνα, σε παιδιά κάτω των 12 χρονών, τα όποια θα συνοδεύονται από ενήλικα.

Είσοδοι για παιδικά και μαθητικά εισιτήρια αγώνα ή παιδικά και μαθητικά εισιτήρια διαρκείας: Οι κάτοχοι παιδικών ή/και μαθητικών εισιτηρίων αγώνα ή/και διαρκείας, θα εισέρχονται στο κάτω διάζωμα της Δυτικής από τη Θύρα Δ5, στο άνω διάζωμα της δυτικής από τη Θύρα Δ6, στην Ανατολική από τη Θύρα Α1-2 και στην Βόρεια από την Θύρα Β4.

Οι μαθητές/φοιτητές που θα έχουν στην κατοχή τους μαθητικό εισιτήριο αγώνα ή μαθητικό εισιτήριο διαρκείας, θα πρέπει να επιδεικνύουν την πολιτική τους ταυτότητα κατά την είσοδό τους στο στάδιο. Μαθητικό εισιτήριο έχουν δικαίωμα χρήσης μαθητές/φοιτητές από 13 και μέχρι 24 χρονών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ