aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πλήγμα με Μπασιρού

Ομόνοια: Πλήγμα με Μπασιρού

Ο Φουάντ Μπασιρού βρίσκεται εκτός αποστολής για το αποψινό ματς της Ομόνοιας με τη Δόξα. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων, ο μέσος από τους Νήσους Κόμορες θα μείνει εκτός πλάνου για δύο εβδομάδες και θα χάσει τα πέντε σημαντικά παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη. Επίσης, ο Κασάμα έμεινε εκτός πλάνου για προληπτικούς λόγους, όπως είπε:

«Είναι γεγονός ότι πληρώσαμε το τίμημα τον Εθνικών ομάδων με Μπασιρού. Εκτιμούμε ότι θα μείνει δύο βδομάδες εκτός. Ο Κασάμα προληπτικά κρίθηκε να μείνει εκτός, εμπεριείχε ρίσκο η συμμετοχή του στον αγώνα. Ο Κούσουλλος πιστεύουμε ότι δεν θα αργήσει να επιστρέψει . Από τους 5 μέσους που διαθέτουμε οι 2 είναι στον αγώνα, Χαράλαμπος και Μίξ».

«Δύο εκτός έδρας αγώνες, δεν πήραμε βαθμό, η παρουσία μας δεν ήταν καλές, προβλημάτισε την τεχνική ηγεσία πρέπει να προσαρμοστούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

«Αυτό που έχει σημασία είναι να φύγουμε από δω με τους 3 βαθμούς, άσχετα με την εικόνα της ομάδας».

«Προτεραιότητα για μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό το παιχνίδι για μας είναι πολύ σημαντικό».

«Συνολικά η προπώληση φτάνει στις 14-15 χιλιάδες. Τη δεδομένη στιγμή διατίθενται μόνο πακέτα. Εάν θα υπάρξουν μεμονωμένα εισιτήρια θα το κρίνει η διοίκηση εντός δύο ημερών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ