aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πισωγύρισμα, απορία και ευθύνες

Ομόνοια: Πισωγύρισμα, απορία και ευθύνες

Μάταια οι οπαδοί της Ομόνοιας, μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα, θεώρησαν πως η ομάδα τους βρήκε τον ίσιο δρόμο. Η απάντηση ήταν άμεση, το χαστούκι από την ΠΑΕΕΚ όχι μόνο αποτέλεσε πισωγύρισμα αλλά ήρθε να ταράξει τα νερά μετά που καταλάγιασαν στο ντέρμπι που προηγήθηκε.

Πόνεσαν τα μάτια των φίλων του «τριφυλλιού» με αυτό που είδαν προχθές στο Μακάρειο, με την Ομόνοια να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός αγώνα που θεωρητικά ήταν το φαβορί. Έδειξε διάθεση στο πρώτο 20λεπτο, χωρίς όμως να γίνει απειλητική και μετά… χάθηκε.

Είχε μια ώρα παιχνιδιού για να αντιδράσει στο γκολ που δέχθηκε και δεν το έκανε ποτέ. Γιατί δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι της, τις λύσεις να διασπάσει την καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη της ΠΑΕΕΚ. Έδειξε χαμένη. Οι ποδοσφαιριστές της ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν, προς απογοήτευση των χιλιάδων οπαδών της.

Αυτό που προβληματίζει τον κόσμο της και αποτελεί μεγάλη απορία είναι εάν μπορεί η φετινή Ομόνοια να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια, να κάνει την αντεπίθεσή της. Πέρσι το έκανε από ένα σημείο και μετά, αλλά φέτος η εικόνα της είναι τέτοια που δεν πείθει και τον πιο αισιόδοξο οπαδό της ότι έχει τις δυνατότητες να διαγράψει ανάλογη πορεία με την περσινή.

Ευθύνες καταλογίζονται στους πάντες. Προπονητή, ποδοσφαιριστές, μέλη της ομάδας προγραμματισμού, τη διοίκηση. Όσο η εικόνα παραμένει κάκιστη και τα αποτελέσματα αρνητικά, γίνεται λόγος για κακό προγραμματισμό, για αποχώρηση ποδοσφαιριστών που δεν αναπληρώθηκαν, τη φυγή του γυμναστή, τους τραυματισμούς που έβγαλε η ομάδα.

Επικρατεί όλο και πιο έντονα η άποψη ότι το φετινό ρόστερ είναι υποδεέστερο του περσινού. Ακόμη, για κακή διαχείριση του ρόστερ από τον προπονητή, στον τρόπο παιχνιδιού αλλά και σε έλλειψη δυνάμεων. Όλα αυτά προβληματίζουν και εάν δεν είναι σε θέση οι αρμόδιοι να δώσουν λύση, φαντάζει δύσκολο, όσο κι αν είναι νωρίς, η Ομόνοια να μπορέσει να βρεθεί και πάλι στην κορυφή. Είναι ήδη δέκα βαθμούς μακριά. Και το χειρότερο είναι ότι δεν πείθει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ