aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πίσω στον Νοέμβρη του 2020!

Ομόνοια: Πίσω στον Νοέμβρη του 2020!

«Συνήθως δεν δεχόμαστε τέτοια γκολ». Σε πέντε λέξεις ο Χένινγκ Μπεργκ παραδέχθηκε τον σημαντικότερο λόγο που η Ομόνοια άρχισε με το αριστερό το νέο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι ηττήθηκαν 2-1 από την ΑΕΚ στην «Αρένα» με τον Νορβηγό προπονητή να εντοπίζει τα αμυντικά κενά που παρουσίασε η ομάδα του, αλλά και την δυσλειτουργία της στο παραγωγικό κομμάτι υπογραμμίζοντας πως «δεν ήμασταν όσο καλοί μπορούμε και έπρεπε» και «δεν φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε».

Δύο γκολ παθητικό σε αγώνα εγχώριας διοργάνωσης η Ομόνοια έχει να δεχθεί από τον Νοέμβριο του 2020, όταν ηττήθηκε με 2-1 από τη Νέα Σαλαμίνα για την 11η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος. Ακολούθησαν 29 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Σούπερ Καπ στα οποία η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ δέχθηκε είτε ένα είτε κανένα γκολ.

Στατιστικό που σαφώς και θα πρέπει να προβληματίσει τον Χένινγκ Μπεργκ. Άλλωστε, στην περσινή ιστορική σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ιστορική πρώτη συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης το «τριφύλλι» είχε ως ισχυρότερο «όπλο» την ανασταλτική της λειτουργία.

Το ντέρμπι στην «Αρένα» κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αφού όντως η μοίρα του αγώνα θα μπορούσε να ήταν διαφορετική εάν η μπάλα στην κεφαλιά του Τζιωνή στο 61’ δεν έβρισκε στο δοκάρι ή εάν το σουτ του Παπουλή στο 88’ ήταν μερικά χιλιοστά πιο αριστερά. Την ίδια ώρα, όμως, γκολ σαν και αυτό του Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος ανενόχλητος στην καρδιά της περιοχής κάρφωσε τον Φαμπιάνο ηχούν καμπανάκι ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ