aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Πίσω στον «εφιάλτη» του Χουάν Κάρλος Ολίβα

Oμόνοια: Πίσω στον «εφιάλτη» του Χουάν Κάρλος Ολίβα

Τον τελευταίο μήνα η Ομόνοια κατέγραψε αρκετές αρνητικές επιδόσεις επί ημερών του Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο της. Οι τρεις αγώνες χωρίς γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος με Ένωση, Ολυμπιακό και Δόξα είναι μία εξ αυτών, αφού στον περίπου ενάμιση χρόνο παρουσίας του Νορβηγού όχι μόνο δεν συνέβη ξανά κάτι τέτοιο, αλλά στις 23 αγωνιστικές που προηγήθηκαν της διακοπής του πρωταθλήματος οι πράσινοι δεν έμειναν «άσφαιροι» σε δύο διαδοχικά παιχνίδια!

Τελευταία φορά που το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία σε τρεις διαδοχικούς αγώνες ήταν στα αρχικά στάδια της αγωνιστικής περιόδου 2018-19. Με τον Χουάν Κάρλος Ολίβα στον πάγκο της η Ομόνοια ηττήθηκε 1-0 από την ΑΕΚ, 2-0 από τον Απόλλωνα και 1-0 από τη Νέα Σαλαμίνα. Ακολούθησαν άλλες δύο ήττες, 4-2 από την Πάφος FC και 2-0 από τον ΑΠΟΕΛ.

Mε την επανέναρξη του πρωταθλήματος το «τριφύλλι» πάει στο «Αμμόχωστος» για να αντιμετωπίσει την ουραγό της βαθμολογίας Νέα Σαλαμίνα και θα στοχεύσει στο γκολ ώστε να πετύχει το ζητούμενο που είναι το «διπλό».

Απόντος του βασικού επιθετικού, του Μίχαλ Ντούρις που βρίσκεται στην εθνική Σλοβακίας, η τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας καλείται να βρει λύσεις στο πρόβλημα που εξελίχθηκε ως το μεγαλύτερο «αγκάθι» στη φετινή σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ