aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πήρε σκούπα, μια επτάδα είδε την έξοδο

Ομόνοια: Πήρε σκούπα, μια επτάδα είδε την έξοδο

Η Ομόνοια «καθάρισε» με τους ποδοσφαιριστές των οποίων ολοκληρώνεται το συμβόλαιο.

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Η Ομόνοια «καθάρισε» μέσα σε λίγες ώρες με επτά ποδοσφαιριστές των οποίων τελειώνει το συμβόλαιό τους και δεν θα ανανεωθεί. Πρόκειται για τους Λέσγιακς, Ψάλτης, Μίλετιτς, Αλιούμ, Μάθιους, Παπαστυλιανού, Μπασιρού. Οι πράσινοι, όπως αναμενόταν, έκαναν αρχή στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν με τους ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν στο ρόστερ αφού εκπνέει το συμβόλαιό τους.

Γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλοι, που μπορεί να δεσμεύονται με συμβόλαιο, αλλά λόγω μη ικανοποιητικής προσφοράς θα γίνει προσπάθεια να τερματιστεί η συνεργασία. Εγχείρημα που δεν έχει σχέση με την χθεσινή εξέλιξη, καθώς θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή» τομή και με το χαμηλότερο δυνατό οικονομικό κόστος για τον Σύλλογο. Όσον αφορά στον Αλιούμ, η Ομόνοια με την ανακοίνωσή της το… τερμάτισε, αφού το προηγούμενο διάστημα γινόταν λόγος για πληρωμή της ρήτρας και αγορά του ποδοσφαιριστή από την Χάμαρμπι.

Από την πιο πάνω επτάδα παικτών που αποχωρούν, σαφώς με την πιο μεγάλη προσφορά στην Ομόνοια είναι ο Λέσγιακς. Ο Τσέχος, εκ των κορυφαίων αριστερών μπακ που πέρασαν από τα γήπεδά μας, αγωνίστηκε για μια πενταετία με το τριφύλλι στο στήθος, διετέλεσε αρχηγός και μέτρησε 174 συμμετοχές. Πανηγύρισε πρωτάθλημα, δύο κύπελλα, Σούπερ Καπ και τρεις προκρίσεις σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Με τις πιο πάνω αποχωρήσεις, η Ομόνοια… ξηλώνεται πλήρως στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού στη συγκεκριμένη θέση αγωνίζονταν οι Μάθιους, Μίλετιτς και Ψάλτης. Οπόταν το «τριφύλλι» θα κινηθεί για τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές. Πλέον στην Ομόνοια σκέφτονται πιο έντονα τις προσθήκες που θα πρέπει να γίνουν ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πιο ικανή και απαιτητική την επόμενη σεζόν. Οι διεργασίες είναι έντονες, οι εξελίξεις τρέχουν και οι Αναστασίου – Νταμπράουσκας σχεδιάζουν επί χάρτου την Ομόνοια της νέας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ